Onsdag 6/4

06 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har hittat en rytm som passar dig bra på jobbet och en grupp som du trivs med. Båda de här faktorerna är väldigt viktiga för Väduren. Du vill inte bara ha ett jobb som du tycker är kul, du vill även ha en umgängeskrets som du trivs med. Idag passar det bra med en spontan AW.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att avsluta saker och om att påbörja nya projekt. Det blir en dag då förändringarna blir dominerande. Vanligtvis skulle du slå bakut när du hamnar i den här typen av situation, men under Corona har du blivit mer acklimatiseringsbar och bättre på att hitta fördelar i förändringar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att vara självsäker och tro på att du kan. Du har lätt för att hamna i en negativ spiral där ett dåligt självförtroende drar ned dig en hel del. Du har både kompetensen, viljan och möjligheten så utnyttja det här läget för att utvecklas ytterligare.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket som du irriterar dig på men i grund och botten beror det främst på en påverkan från Månen än på din familj och dina kollegor. När du drabbas av den här typen av influens blir du grinig och arg för småsaker. Lär dig känna igen tecken så kan du parera din ilska bättre.

Lejonet 23/7-22/8

Du orkar inte säga ifrån även om det är det bästa du kan göra just nu. Det finns inte riktigt utrymme för konflikt i ditt liv så du backar hellre än börjar bråka. Kvällen handlar om en hobby som du blir allt bättre på.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara ganska näsvis ibland och det är du idag. En viss chef har lite svårt för den här blandningen av besserwisserfasoner och allmän kaxighet, men vissa andra beundrar ditt mod och din självsäkerhet. Ändra inte på dig bara för att du inte går hem hos alla, saker förändras så stå på dig.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bli ganska osäker ibland och då vet du inte riktigt hur du ska agera. En bra strategi är att ta ett steg tillbaka och fundera på hur du ska lägga upp ditt arbete och sedan hålla dig till din plan. Vågen mår som sämst om hen får för många fria val på en gång. Det skapar orolighet och beslutsångest hos dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om att driva igenom ett beslut trots att det inte är så förankrat som du skulle önska. Du vet att du går mycket på magkänsla, men du vet också att din intuition brukar visa sig rätt. Just nu influeras du även av Månen och det förstärker den här förmågan ytterligare.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en humor och värme i ditt tecken som lägger sig som en varm filt runt din omgivning. Vart du än går just nu sprider du glädje och humor. Det finns en anledning att du ofta är den första person som blir inbjuden till olika evenemang.

Stenbocken 22/12-19/1

Du sprider glädje den här onsdagen. Utan att anstränga dig så får du människor att känna sig uppskattade och sedda. Eftermiddagen handlar om en oro du har men också om väldigt goda nyheter. Det blir en bra kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du jobbar hårt för att få igenom din vilja i ett projekt men det är inte så enkelt som det låter. Du har ofta haft problem med den här kollegan för att hen tar sig för stora friheter. På kvällen möter du en person som inspirerar och få dig att må bra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att planera framåt just nu för det finns så många frågetecken. Vad du behöver är att få svar innan du går vidare och det kommer ta längre tid än du förväntat dig. Just nu är tålamod din bästa vän.

 

Annons