Dagens horoskop onsdag 14/12

13 dec, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

SVäduren 21/3-19/4

Onsdagen blir intressant och intensiv. Du träffar personer som imponerar på dig med sin kunskap, men också personer som du tycker är rena rama idioter, både när det kommer till kunskap och till sitt ego. Kvällen handlar om familjen.

Oxen 20/4-20/5

Du sätter fart tidigt den den här onsdagen. Det är mycket som du måste hinna med men också en del som du vill göra bara för ditt eget nöjes skull. Under den här dagen försöker du samla ihop dina tankar kring julhelgerna och kring julklappar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en härligt glädje i ditt sätt att ta dig an den här dagen.Det handlar om mer än julstämning och allmänt gott humör. Du har en positiv påverkan från Solen som både ger dig energi och ett driv när det gäller jobbet. Privat handlar dagen om en familjekonflikt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har målat in dig i ett hörn och det finns inget annat sätt att hantera det här problemet än med tålamod och tid. Utgångspunkten måste vara att du gjort fel och att du är ledsen för det, resten kommer att ordna sig med tiden, ha bara tålamod.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag råkar du säga en del onödiga saker till en kollega som tar väldigt illa upp. Som Lejon har du svårt att be om ursäkt rakt ut, du försöker istället att visa att du är ledsen för ditt uppförande med hjälp av små gester. Frågan är om din kollega accepterar det.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en massa saker som du vill hinna med på förmiddagen, mest för att slippa stressa på eftermiddagen och kanske riskera att jobba över. Det här är ett bra expempel på hur den strukturerade Jungfrun arbetar när du är på topp.

Vågen 23/9-22/10

Du har lätt för att bli ovän med dina kollegor just nu och det är ovanligt för den sociala och fredsälskande Vågen. Ditt dåliga humör kommer dels från en påverkan från Mars, men också från bristande sömn och dåliga vanor. Det här är ett mönster som du kan bryta om du vill.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag satsar du på att få bort allt som är tråkigt så att du har så lite av det som möjligt till slutet av veckan. Du kan vara väldigt välorganiserad om du har en anledning till att vara det. Just nu har du ett starkt intresse av att ha kontroll på alla bitar i ditt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du lyckas med att trassla in dig i en relation som är allt annat än enkel. Det kan handla om kärlek men också om vänskap eller passion. Det finns flera yttre faktorer att ta hänsyn till som komplicerar till situationen ytteligare.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir ganska lugn. Efter en nästintill våldsam start på veckan lyckas du få kontroll både över arbetet och ditt privatliv. Idag handlar det mycket om att komma ikapp men också en del om att planera framåt mot nästa år. Stenbocken gillar att vara ute i god tid.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker medla i en ganska känslig situation men det går så där. Ditt problem är att du inte satt dig in i alla fakta och det gör att du kliver på några ömma tår när du försöker hitta en kompromiss. Hade du varit mer insatt hade du insett vilket misstag du är på väg att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du satsar allt på din chefs mest empatiska sida idag. Genom att spela på hens känslor kan du ha en chans att komma undan ett misstag du gjort med bara en tillrättavisning. Det här är en strategi som fungerat tidigare. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Annons