Dagens horoskop lördag 28/1

27 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen hämtar du energi i naturen om du har den möjligheten. Den friska luften får dig att hitta ett lugn inom dig och just nu är det precis vad du behöver. Efter ett turbulent slut på arbetsveckan känner du ett behov av att koppla bort jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv eftersom du är uppe tidigt och sent i säng. Mycket den här dagen kretsar kring mat och kring vänner. Det blir en delvis experimentell dag där du testar gränserna för din förmåga, särskilt när det kommer till matlagning. Det blir en rolig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

På lördagen väljer du ut de människor som du umgås med. Oavsett om det är vänner eller familj så är du noga med att välja personer som du kan skratta gott med och som får dig att känna dig avslappnad. Kvällen blir livlig och händelserik.

Kräftan 21/6-22/7

På lördagen vill du gärna träffa en person som du bryr dig om, men du får fjäska lite eftersom hen är ganska upptagen av sig och idag är det inget undantag. Även om du inte får till din date den här lördagen så finns det goda möjligheter att boka in något längre fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du komma undan ett löfte som du gett. Det här är något du verkligen inte vill göra men som din vän förväntar sig att du ställer upp på. Ett löfte är ett löfte men det hindrar inte dig från att i alla fall försöka att komma på en godtagbar ursäkt att slippa.

Jungfrun 23/8-22/9

På lördagen är du gärna utomhus och har du möjlighet så åker du gärna bort över dagen. Nya miljöer inspirerar dig och får dig att hitta energi till vardagen igen. Den här dagen handlar främst om att umgås med dina nära och kära och om att njuta av livet.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du lovat att hjälpa till eller att organisera något den här helgen. Det här är ett löfte som helt fallit dig ur minnet, men det finns andra som kommer ihåg och som påminner dig. Även om lördagen inte alls blir så som du tänkt dig den från början så blir det trevligt.

Skorpionen 23/10-21/11

Under lördagen försöker du vara utomhus så mycket som möjligt. Du tar dig an praktiska projekt som ger dig möjlighet att fundera lite över livet. Det är just genom kombination av fysiskt arbete och grubbel som du fattar dina bästa beslut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du att hitta på saker som avviker från din vanliga helg. Det kan vara en långpromenad i okänd mark, en annorlunda hobby eller så testar du dina vänners äventyrlighet genom att föreslå en aktivitet som är något utöver det vanliga.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen är du rätt så aktiv, det kan vara att du umgås med vänner eller ägnar en större del av dagen åt en sport eller hobby. Det blir en intensiv dag och en social kväll, men du har i alla fall roligt. Kvällen handlar om massor av god mat och häpnadsväckande skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen fokuserar du på att umgås med familjen och med vänner, laga god mat samt att bara njuta av livet. Det blir en härlig och avslappnande lördag. Ett känsligt ämne kan röra upp känslor på kvällen så försök att undvika det helt och hållet.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om utomhusaktiviteter. Det kan vara en fysisk hobby eller bara att du är social med dina vänner. Du tillbringar så mycket av dygnets ljusa timmar utomhus som du kan. Du behöver energin från naturen, men allra helst från Solen om den väljer att titta fram.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons