Dagens horoskop fredag 3/2

02 feb, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lagom intensiv. Du har mycket att göra men du hinner med utan att stressa upp dig. Även den här dagen möter du din nya bekantskap och idag slås du av hur karismatisk och unik den här personen är. Det var länge sedan du blev så tagen av någon.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen handlar om att fira någon som står dig nära. Du har länge funderat på vad du antingen ska ge hen eller hur du ska överraska hen, men idag har du äntligen hittat en lösning på ditt problem. Det blir en ovanligt lyckad fredagskväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på riktigt festhumör vilket speglar av sig både på jobbet och privat. Du är charmig, rolig och fullkomligen oemotståndlig. Du vet att kan linda dina vänner kring dina fingrar och du drar fördel av det. Kvällen blir glittrig och rolig, en riktig festkväll med andra ord.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen glittrar du och din charm går igenom i allt du gör. Du har humor och värme som du sprider omkring dig på ett generöst sätt. Eftermiddagen och kvällen handlar om dina vänner och om att ha kul. Du behöver omväxling från jobbet och från vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Underskatta aldrig envisheten hos ett Lejon som fått en fix idé. Du har genom charm och genom din övertalningsförmåga lyckats få din vän att gå med på att testa sina gränser. Det kommer att göra den här fredagen minst sagt intressant och äventyrlig.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen flyter jobbet på bättre, du har lärt känna dina kollegor på ett nytt sätt och idag vågar du ta mer plats och visa vem du är. Idag saknar du feedback från en chef och det kan försena en hel del av ditt arbete. Här gäller det att du är snabbtänkt.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir trevlig och social. Du umgås med kollegor och vänner under ganska lättsamma former. Troligtvis har du jobbat bort en hel del av ditt arbete i början på veckan vilket gör att du kan ta det lugnare idag. På kvällen festar du gärna in på småtimmarna.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen dagdrömmer du en hel del. Du trivs inte med din vardag just nu, varken när det kommer till privatlivet eller jobbet. För dig handlar det till stor del om att livet känns oinspirerande. Idag får du möjligheten att boka något som du kan se fram emot.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör den här fredagen och du är mer social än vanligt. Idag vill du inte göra något som är ansträngande utan du vill bara ha kul. Kvällen handlar om vännerna och om att njuta av livet. En underbar och överraskande kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag blir du förvånad när en kollega börjar uppföra sig märkligt. Hen dyker upp överallt men verkar inte ha någon vettig anledning att söka upp dig. Du har till och med svårt att avgöra om hen gillar eller ogillar dig för hen säger inte så mycket. Den här personen är lite blyg så ha tålamod med hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa roliga, privata saker du vill hinna med så det ligger i ditt intresse att kunna komma ifrån i tid från jobbet. Mycket den här dagen kretsar kring en hobby eller en sport. På kvällen passar du på att testa din egen förmåga inom ett nytt område.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill en eller flera vänner att ni ska träffas. Just nu gör Månen att du kan vara lite impulsiv så har du inget annat inbokat så är du gärna med på en spontan AW eller en mysig middag, så länge det inte blir för sent. Du behöver få din skönhetssömn för att må bra.

Annons