Dagens horoskop torsdag 15/6

14 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen blir du irriterad på en chef som kommer med förslag på förslag på förändringar. Vanligtvis gillar du när det händer saker men just idag rubbar det dina cirklar när hen vill ändra på saker. Kvällen handlar om ett familjeproblem.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket livsglädje och fantasi i ditt tecken den här dagen. Även om du har en hel del saker planerade för den här dagen så njuter du av att kunna vara lite fri i ditt sätt att lägga upp ditt arbete. Kvällen handlar om att få möjlighet att uttrycka sig konstnärligt i en hobby.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag möter du en person som både inspirerar och fascinerar dig. Hen har en stark karisma och det märks att människor lyssnar när hen öppnar munnen. Dagen blir annorlunda och du lär dig mycket genom att iaktta. Kvällen bjuder på intressanta nyheter.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du lär dig mycket nytt den här torsdagen, men för att hänga med i tempot gäller det att du är utsövd och på hugget. Du brukar vara lättlärd om du inte är trött för då går det inte in någonting i skallen på dig. På kvällen får du ett sms från en person som du inte hört av på länge.

Lejonet 23/7-22/8

Idag ställs du inför ett knivigt problem. Du får beröm för något som du inte gjort och frågan är om du är ärlig eller om du väljer att inte säga något. Berömmet kommer från en chef som du ofta upplever som svårcharmad så det betyder extra mycket när hen rosar dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Under torsdagen blir en kollega irriterad på att du är så ofokuserad. Även om du är fysiskt närvarande på jobbet så är dina tankar någon helt annanstans. Du har så mycket som händer i ditt liv privat just nu att jobbet kommer långt ned på din prioritetslista. Idag möter du en intressant person.

Vågen 23/9-22/10

Idag funderar du en hel del på en större investering. Det kan vara ett projekt som har med ditt arbete att göra men det kan också röra sig om något i ditt privatliv. Oavsett om det handlar om jobb eller privata investeringar så är det här en långsiktig plan.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även om Skorpionen inte är lika långsint som ett jordtecken så har du ett bra minne när det kommer till personer som gjort fel eller som sårat dig. Torsdagen handlar om att kunna förlåt och det är lättare sagt än gjort. Du vet att du skulle må bra av att gå vidare men då måste du släppa taget om din ilska.

Skytten 22/11-21/12

Jobbar du inom ett arbete som har sommarvikarier så kan de närmaste dagarna bli en upplärningsperiod. Det är ofta du som får lära ut eftersom du är så trevlig att ha att göra med. Även om du inte är särskilt pedagogisk eller ens har tålamod så brukar du ändå vara den som är mest omtyckt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du jobba rätt så fritt och det passar den självständiga Stenbocken bra. Du är en person som gillar att jobba ensam även om du gärna är social på rasterna. Dagen handlar om att hitta tillbaka till vad det är du brinner för, något som du tappat lite den senaste tiden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det viktigt att du är vaken. Det kommer att vara detaljer som inte stämmer och det gäller att du upptäcker dem i tid. Dagen innehåller även en hel del möten. Kvällen blir rolig och social. Du träffar nya människor i en annorlunda miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det mycket att hålla i skallen. Dagen cirkulerar kring siffror, möten och olika projekt. Även om dagen på många sätt är givande så är den också väldigt energitömmande. På kvällen är du helt slut och behöver göra något kul för att koppla bort jobbet.

Annons