Dagens horoskop söndag 18/6

17 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det Nymåne och det innebär en nystart för dig och en familjemedlem som du har bråkat en hel del med. Ni drar ett streck över det som varit och idag umgås ni utan problem. Det blir en mysig dag där du slappnar av och samlar välbehövlig energi.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen hämtar du inspiration från naturen. Många Oxar är konstnärligt lagda och det kan hända att du tar med ett skissblock eller en kamera ut i skogen. Du uppfattar skönheten i detaljer och du vill gärna förmedla det du ser till andra. Kvällen bjuder på en riktig söndagsmiddag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att andas och om att hitta lugnet. Delar av den här veckan har varit stressig och du behöver verkligen få möjlighet att både smälta alla intryck och bara ta en paus. Dagen passar bra till långa promenader i naturen. Du samlar energi som bäst när du är utomhus.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på ett miljöombyte och en möjlighet till eftertanke och reflektion. Det blir en lugn och skön dag där du njuter av livet och av stillhet. Du brukar ofta vara rastlös och ha svårt att varva ned, men idag får du hjälp att samla ihop dig och lugna ned dig mentalt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även söndagen är delvis dedikerad till ditt hemmaprojekt, men idag tar du även tag i bitar som rör ekonomin och framtiden. Det blir en dag som handlar mycket om att tänka framåt och om att planera långsiktigt. En bra dag att lägga upp ett sparande på. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Jungfrun 23/8-22/9

Om gårdagen handlade om andra så handlar den här dagen om dig och dina behov. Det här är en utmärkt dag att ha hemma SPA på och att skämma bort dig själv lite extra. Under den här dagen möter du en person från det förflutna och hen berör dig starkt.

Vågen 23/9-22/10

Du har en vän eller släkting som har lite svårt att hålla sig till sanningen. Även om hen inte direkt ljuger så friserar hen ofta sanningen eller undviker att tala om känsliga ämnen helt och hållet. Du försöker prata med hen om problemet, men det är tveksamt om du når fram.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen ser ut att bli fysiskt aktiv. Det brukar finnas två typer av Skorpioner, de som älskar att utmana och pressa sig själva fysiskt och de som av naturen är ganska lata. Oavsett vilken typ du är så vill du försöka utmana dig själv lite mer än du brukar göra. På kvällen sover du gott.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du gärna shoppa. Det kan vara dina garderob som behöver förnyas, något fint till hemmet eller bara lite glädjeshopping tillsammans med en vän. Dagen bjuder på fina och lite oväntade fynd. Du har en bra näsa för affärer den här söndagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Även söndagen handlar om att satsa allt och om att visa vad du kan och vad du vill. Mycket den här dagen kretsar kring teknik och att finslipa vissa färdigheter. Du känner att du är på rätt väg, men du är ändå tacksam att få de där finjusteringarna som du behöver ha. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen passar du på att utforska olika typer av stadsmiljöer. Det kan vara en marknad, en loppis eller ett sommarevent. Det blir en mysig dag som bjuder på färgstarka intryck. Idag umgås du med en rolig och intelligent person som du inte känner så väl.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det hemmamys och familj som gäller. Har du inte tillgång till familj så får dina närmaste vänner fungera som ersättning. Den här dagen kretsar helt och håller kring fika, skvaller och att bara ta det lugnt. Du njuter av att kunna vara riktigt lat idag.

Annons