Dagens horoskop fredag 23/6 midsommarafton

22 jun, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även om Väduren inte är en traditionalist så gillar du vissa högtider mer än andra och till dem hör just midsommar. För dig finns det vissa måsten den här dagen men du är också öppen för förändringar så länge du kan fira den med familj och vänner. Det är den sociala aspekten som är viktig.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det blommor, sill och klassiskt firande som gäller. Du är uppe med tuppen och sent i säng. För dig är midsommarafton en av de mest magiska dagarna på året. Oxar kan vara sensitiva för det okända och idag upplever du en stark sammankoppling med naturen och livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

För de flesta Tvillingar är det vänner, familj eller en kombination av båda som gäller idag. Det blir en härlig sommardag som går i festens tecken från det att du vaknar till dess du rullar in i sängen igen. Under fredagen möter du en ny och på många sätt överraskande bekantskap.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

För den romantiska Kräftan är midsommar något väldigt speciellt. Du är noga med traditioner, särskilt i år när du påverkas så starkt av Jungfrun. Oavsett om du tillbringar dagen med vänner eller släkt så vill du ändå få med alla klassiska inslag. Det blir en rolig och lite oväntad dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Midsommarafton bjuder på allt du önskar dig och lite till. Det blir en dag som innehåller alla dina förväntningar, men också en kväll som bjuder på drama. Gräl och svartsjuka kantar delar av dagen, men allt slutar på bästa sätt till slut. Tänk bara på att vara ärlig med dina känslor.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen andas romantik och löften, i alla fall för nyförälskade Jungfrur. Du brukar tycka att det är lite löjligt med stora gester, men idag har du inget emot att bli uppvaktad eller att uppvakta den du är kär i. Som singel är det fest och nöjen som gäller. Du satsar på en genuin midsommar.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir härligt glittrig och somrig. Oavsett om du ägnar dagen åt att äta, dansa eller binda kransar så ger du dig själv lyxen av en genuin midsommarafton. Som singel kan du springa på en person som du inte sett på många år och gnistor kan uppstå mellan er.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här midsommaren handlar om mat, mer mat och ännu mer mat. Det är allt från frukost, lunch till middag och nattmacka. Om du står för någon form av värdskap så kommer du spendera en hel del tid i köket, men det gör dig inte så mycket. Det blir en bra midsommar ändå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen bjuder på trygga traditioner såsom lekar, färskpotatis och en hel del sång. Det blir en mysig och somrig dag. Dagen handlar mycket om familj och släkt och den kan bjuda på lite drama, särskilt på kvällen. Själv håller du dig utanför de värsta intrigerna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig midsommar som bjuder på blomsterprakt och härlig mat. Mycket den här dagen går i samma spår som den brukar, men kvällen kan bli lite annorlunda. Som singel finns det goda chanser att möta en person som gör starkt intryck på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är uppe med tuppen den här dagen och det ger dig tillfälle att göra något bara för dig själv. Dagen går i ett som så ofta på midsommar och du känner att du inte riktigt har orken att hänga med. Lyssna på din kropp och unna dig en siesta om du behöver. Kvällen blir annorlunda mot vad den brukar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du firar en lugn men väldigt somrig midsommar. För dig är det inte så viktigt med majstång eller logdans. Du vill ha god mat och umgås med dina nära, då är du nöjd. Idag kan det gnistra till mellan dig och en gammal vän, du inser att det finns mer än vänskap mellan er två.

Annons