Dagens horoskop onsdag 5/7

04 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du ovanligt social och du umgås gärna både med kollegor och vänner. Har du semester blir det här en dag då du tar dagen lite som den kommer. Du vill inte sätta upp några specifika mål utan nöjer dig med att vara här och nu. En gammal konflikt kan blossa upp under kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Om du fortfarande arbetar så försöker du dra ned lite på arbetstakten och ta dig tid med dina kollegor. Den här dagen handlar mycket om att se och höra de personer som du har omkring dig. Idag märks det tydligt att en kollega eller bekant flirtar med dig och det gör dig lite ställd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen handlar om att lösa andra personers problem och om att få till en fungerande struktur, antingen hemma eller på jobbet. Du brukar sällan vara så här organiserad, men just nu inser du värdet av att ha koll, både på dig själv och på andra. Det underlättar när du planerar dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen försöker du att tänka lite annorlunda och att inte vara så fördomsfull som du kan vara ibland. Du vill förbättra världen och en bra start för det är med dig själv. Just nu är du ovanligt inkännande och tolerant. Kvällen handlar om sommaren och om att njuta av stunden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om att dra igång projekt, planera utflykter eller utmana dig själv fysiskt. Det finns lite rastlöshet i ditt horoskop som gör det nästan omöjligt för dig att bara ta det lugnt. Om du är på semester kan ditt sällskap blir frustrerad på din oförmåga att varva ned.

Jungfrun 23/8-22/9

Du drar dig inte för att omorganisera. Det kan vara hemma eller på jobbet. Just nu är det viktigt för dig att ha ordning och reda både i tankarna och fysiskt. Din familj och dina kollegor kan bli lite lätt galna på att du gör om saker som fungerar hyfsat bara för att du kan. Kvällen blir rolig och utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att skapa, men inte ensam utan tillsammans med vänner eller kollegor. Det blir en dag då du utbyter många tankar och idéer med människor som är nästan lika kreativa som du själv är. Under eftermiddagen får du feedback på det ni åstadkommit.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du inspiration från Vattumannen och det hjälper dig att tänka framåt på ett helt nytt sätt. Det blir en rolig och kreativ dag där du tillåter dig själv att vara lite mer vågad än du brukar vara. Kvällen bjuder på härlig stämning, vänskap och värme.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du väntar otåligt på nyheter som kan ge dig klartecken till att antingen sätta igång med ett projekt som du planerat en tid eller att börja fundera över något inom den närmaste framtiden. Det har varit en hel del väntan men idag får du någon form av indikation på hur du ska tänka framåt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket energi den här onsdagen och det gör att du både kan jobba och vara social samtidigt. Ofta har du svårt att kombinera de här bitarna. Antingen stannar du upp i det du gör för att fokusera på kollegor eller vänner eller så går du in i din egen bubbla och jobbar på.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen handlar om att avsluta saker och det är bland det tråkigaste du vet. Du älskar att sätta igång med projekt, men när du kommer till ett visst stadie vill du bara börja med något annat istället. Idag tvingar du dig själv att vara systematisk och göra klart en sak i taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en influens från Vattumannen och det ger dig både kreativitet och en nyskapande anda. Du älskar att se hur olika projekt växer fram både från tanke till en konkret idé och sedan rent fysiskt tar form i verkligheten. Kvällen handlar om en personlig konflikt.

Annons