Dagens horoskop onsdag 12/7

11 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag skapar du gärna med dina händer. Det kan vara att påta i jorden, ägna dig åt en hobby eller kanske överraska dina närmaste med dina kulinariska färdigheter. Oavsett vad du lägger ned tid på så gör du det med kärlek och det syns på resultatet.

Oxen 20/4-20/5

Idag möter du en person som du inte sett på länge och det blir ett härligt möte. Du vill gärna höra mer om vad som hänt hen, men idag är båda upptagna så du försöker boka inte en date istället. Du vill umgås, höra skvaller och bara ha kul med den här personen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du ute på äventyr, det kan vara en kurs, utbildning eller bara nöje. Dagen handlar om att testa sig själv och om att vara fördomsfri. Tvillingen kan verka öppen och accepterande, men under ytan döljer sig en traditionalist som har lika många fördomar som alla andra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen blir rolig och lite annorlunda. Du försöker lägga upp den här dagen efter att både kunna göra praktiska saker men också efter en väns önskemål och val av aktivitet. Det blir en dag som handlar om kompromisser och om att inte vara rädd för att ta initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även om du inte är lika driven som i måndags så finns det fortfarande mycket vilja och energi i ditt horoskop. Du kan märka att du har lättare för att tappa fokus idag så det är bättre att göra saker som inte kräver allt för mycket uppmärksamhet. Har du semester så passar dagen bra till att lära dig nya saker.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är irriterad på en person som alltid försöker ta över, både i arbetet och i olika diskussioner. Det här är en person som tycker om att höra sin egen röst och att vara i centrum. Idag försöker hen ta över något du håller på med och då fullkomligen brinner du till.

Vågen 23/9-22/10

Idag vaknar du lite i den bistra verkligheten igen. Efter ett rejält energitapp står du med en massa olika projekt på gång, men ingen riktig ork att avsluta dem. Du är lite uppgiven eftersom du inte ens vet vart eller hur du ska börja. Kvällen blir underhållande.

Skorpionen 23/10-21/11

Du känner att du inte vill lika mycket idag som i början av veckan. Du försöker ha en plan så att du inte blir alldeles handlingsförlamad. Har du semester så planerar du in aktiviteter bara för att komma hemifrån. Jobbar du funkar det bäst med listor som du kan beta av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite mer tankspridd idag och det gör att du delvis slarvar lite med uppgifter som kräver noggrannhet. Idag tar du kontakt med en person som du saknar eftersom du vill återuppbygga er relation. Hen blir förvånad att höra av dig efter så lång tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Även den här dagen blir intensiv med både arbete, träning och nöjen. Just nu försöker du klämma ut det mesta av sommaren. Även om dagen går fort och kvällen ännu fortare så är du lite väl trött för att riktigt kunna njuta av allt. Försök att komma i säng ganska tidigt idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen får du möjlighet att möta en person som du länge beundrat på avstånd. Det kan vara hens personlighet som drar dig till sig eller hens kompetens och kunnighet. Det blir en dag fylld av livliga diskussioner. Kvällen kretsar kring en matupplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen pillar du gärna med småsaker. Du snöar in på detaljer så som bara du kan göra. Även om du bitvis blir irriterad på dig själv så har du samtidigt för kul för att sluta. Dagen handlar också om en vän, om oväntande nyheter och om att våga sticka ut från mängden.

Annons