Dagens horoskop torsdag 27/7

26 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en dag med sexuellt laddade undertoner. Har du ett förhållande kan den bjuda på massor av romantik och glädje. Som singel kan du antingen uppleva en frustration över att vara ensam idag men du kan också bli väldigt flirtig och utåtriktad.

Oxen 20/4-20/5

Oxen älskar lyx. Det kan vara vardagslyx i form av något gott att äta eller dricka eller det kan vara en helhetsupplevelse med både glamorös miljö, fantastisk mat och nya intryck. Oavsett om du slår på stort eller bara sätter lite guldkant på vardagen så blir torsdagen något extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Är du ledig den här torsdagen så gör du gärna utflykter eller besöker museum. Du vill nära din lite mer kulturella sida, men det kan både vara med att läsa en bok eller gå på en teater. För dig handlar kultur mer om upplevelser som ger näring åt själen, det behöver inte vara så pretentiöst.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du dig stark och vågad. Du tar för dig i alla typer av sociala sammanhang oavsett om det handlar om arbete eller privata relationer. Som singel kan du upplevas som flirtig och utåtagerande, men det bjuder du på. Det viktiga är att du vet vad du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen möter du en person som du varit förälskad i för länge sedan och du märker att känslorna fortfarande finns där. Det är något med den här personen som väcker djupa och starka känslor inom dig. Det kan ha med att det förflutna och nuet knyts ihop när ni träffas.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har kommit lite närmare det val du tänker göra. Som Jungfru är du praktiskt och förnuftigt lagd och du känner dig tryggast med beslut utifrån logik och inte ifrån känslor. Eftersom du inte är lika intuitiv som vissa andra tecken så kan du vara klokt att fatta ditt beslut baserat på dina styrkor.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du försöka att skaka av dig din oro för vad alla andra ska tycka och tänka om dig. Ha kul, var spontan och njut av nuet. Det blir en rolig och lite annorlunda dag som kommer att öppna ögon på dig för nya upplevelser. Kvällen handlar om att gå emot konventionerna.

Skorpionen 23/10-21/11

Även torsdagen genomsyras av de dubbla energierna från Skorpionen. Idag är du sann mot dig själv. Oavsett om det här fullständiga uppriktigheten kan avslöja jobbiga fakta så inser du att du mår bättre av att inte ljuga för dig själv. Du har styrka att se sanningen i vitögat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om primära drifter såsom hunger, trötthet och sexualitet. Det blir en dag då du följer med i vad din kropp vill göra. Du sover när du är trött, äter när du är hungrig och du agerar på dina känslor mer än vanligt. Det blir en intressant dag, inte minst för din omgivning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här kan bli dagen då du inleder en romans, särskilt som singel. Du gör det utan att du ens tänker på det, det bara händer och för en gångs skull tillåter du dig själv att bara glida med för att se vad som händer. Det är väldigt ovanligt att du släpper kontrollen, men det gör du idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går en hel del den här torsdagen. Oftast har du inget emot att röra på dig, men se till att ha bra kläder med dig för det finns en risk att du drar på dig en förkylning, skoskav eller någon annan lättare åkomma idag. Kvällen handlar om att unna sig det bästa.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du dig an ett projekt eller en hobby med brinnande passion. Du vill visa vad du kan och du är beredd att gå långt för att demonstrera din skicklighet. Det här handlar inte bara om din passion utan även om en möjlighet att få visa upp sig. När du är på det här humöret gillar du uppmärksamhet.

Annons