Dagens horoskop tisdag 1/8

31 jul, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir utmanande och rolig. Det är fullmåne i Vattumannens tecken och det får dig att drömma större och tänka utanför ramarna. Mycket handlar om framtiden och om dina ambitioner. Kvällen bjuder på en riktigt dråplig situation.Det blir en intressant avslutning på en lång dag.

Oxen 20/4-20/5

Efter ett samtal eller ett sms börjar du fundera över framtiden. Det kan vara att du fått ett erbjudande eller ett tips som gäller en utbildning eller en ny tjänst. Du har länge varit lite missnöjd med din nuvarande tjänst och du är sugen på en utmaning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att se om sitt hus, men också om att planera för framtiden. Det blir på många sätt en väldigt bra dag även om den periodvis är känslomässigt jobbig när du tvingar dig själv att fatta beslut som du inte riktigt är redo för.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det fullmåne och det påverkar dig extra mycket eftersom Månen är din härskarplanet. Idag kan du fatta väldigt impulsiva beslut, särskilt rörande förhållanden eller framtiden. Fullmånen har även en positiv och energigivande påverkan på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag dippar din energi rejält, det kan till och med vara så att du vaknar upp och känner dig sjuk. Det är viktigt att du lyssnar på din kropp och stannar hemma om du mår dåligt. Som Lejon tenderar du ofta att ignorera din kropps signaler och det får du lida för vid ett senare tillfälle.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om det kommer in en influens som handlar om långsiktigt tänkande så blir dagen i grunden väldigt lugn och stabil. Du gör saker i turordning i ett tempo som du finner behagligt. Är du ledig så tillåter du dig att bara vara och att inte aktivera dig allt för mycket.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir klart din sämsta dag den här veckan. Du verkar ha svårt att somna på kvällen och sömnbrist gör dig på dåligt humör. Det blir en dag som kantas av mindre konflikter och en hel del jobbiga situationer. Försök att undvika större grupper och uppgifter som kräver tankearbete.

Skorpionen 23/10-21/11

Känslostormarna från Fullmånen tar dig lite på sängen. Du är inte beredd på att en planetpåverkan kan kännas så starkt eller beröra dig så djupt. Idag kommer du i kontakt med både minnen och känslor som du begravt djup inom dig och det kan bli en lite dramatisk upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Om måndagen handlade om praktiskt arbete och om att leverera så blir tisdagen lite mer skrivbordsbetonad. Du har pappersarbete att ta igen och möten som du måste delta i. Det blir en lite stressig dag där du känner att du inte riktigt har kontroll på läget.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag varvar du fysisk aktivitet med små utflykter och sommarnöjen. Det blir en skön dag där du känner att du ger dig själv något både fysiskt och psykiskt. Ett sms från en barndomsvän gör dig glad och förvånad. Ni har inte så mycket kontakt nu för tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen är det fullmåne i ditt eget tecken och det skapar ett dynamiskt arbetsläge, särskilt med saker som rör framtiden. Den här dagen passar även bra till att upptäcka nya miljöer och gör saker som du inte testat på tidigare.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om fullmånen och dess påverkan på ditt tecken. Som de flesta Vattentecken regarerar du starkt på Månens placering, särskilt när den är full eller ny. Idag kan du uppleva humörsvängningar och problem med att somna på kvällen. En omtumlande dag.

Annons