Dagens horoskop fredag 4/8

03 aug, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

För dig kan det vara svårt att anpassa dig till andra, men det är något som du jobbar hårt på och idag får du möjligheten att testa ditt tålamod och din förmåga att acklimatisera dig. Om du lyckas kommer det bli en rolig och utvecklande dag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att unna sig och om vardagslyx. Det blir en mysig och guldkantad dag. Idag gör du saker inte bara för din kropp utan även för ditt själsliga välbefinnande. Det kan vara ett museum, en utställning eller att lyssna på klassisk musik.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Är du ledig så släpper du loss tidigt på dagen. Det kan vara en improviserad fest eller bara vänskapshäng i en park. Du vill njuta av friheten och av att kunna göra lite vad du vill idag. Du går helt upp i nuet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en rolig och social dag. Idag trivs du bra i större grupper. Det är när du har mer än ett fåtal människor omkring dig som du kommer till din rätt. Dagen handlar om att vara spontan, glad och humoristisk. En härlig avslutning på en lång arbetsvecka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir härlig. Har du vilat ordentligt i veckan så har du ganska mycket energi den här dagen, du är dessutom lite sällskapssjuk efter att inte ha träffat så många den senaste tiden. När Lejonet känner sig social och utåtriktad så är hen charmen själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Det kommer in starka känslor, passion och sensuella undertoner i ditt tecken den här dagen. Fredagen kan bjuda på en date, en flirt eller bara en trevlig fest. Du är social och utåtriktad just nu vilket gör dig till en populär gäst i olika sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Vågen kan ha svårt att släppa det förflutna även om det skulle göra dig gott att gå vidare. Det handlar lite om din vanliga beslutsångest, men också om det faktum att om du släpper taget om vissa personer så förlorar du en bit av din ungdom och det är du inte redo för.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kanske ger dig ut på en resa, åker till landet eller bara hälsar på en vän idag. Fredagen handlar om miljöombyte, om att se och uppleva nya saker men också om att träffa nya människor. Det blir en dag med spännande möten där särskilt en person gör ett starkt intryck på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går på din magkänsla och du följer ditt hjärta den här fredagen, även om det går emot alla omgivningens åsikter och tankar. För dig är det viktigt att vara sann mot dig själv snarare än att göra som alla andra. Kvällen bjuder på en middag eller en trevlig fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Även under fredagen visar du vart skåpet ska stå. Du är så trött på att ständigt bli underskattad så nu tar du chansen när du får möjlighet och du gör det med bravur. Det här kommer att skapa en del förvirring bland dina chefer. Du är inte borträknad, snarare tvärtom.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir en spontan dag då du gärna träffar vänner och bekanta. Det här är också en dag som handlar om vatten, närheten till vatten eller mat som kommer från vattnet som till exempel kräftor eller fisk. Under fredagen fattar du ett impulsivt beslut rörande hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag hamnar du i en rätt så konstig situation som handlar om ett misstag som du gjort. Stå för ditt fel så kommer du få en betydligt enklare dag än om du försöker skylla på någon annan. Dagen handlar om att äga sina fel och om att göra det rätta. Kvällen blir avslappnad och trevlig.

Annons