Dagens horoskop onsdag 4/10

03 okt, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
FFELICIA STÅLKRANTZ BAUREN
Dagens horoskop onsdag 4/10
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen är du väldigt insäljande och du har lätt för att knyta nya kontakter. Du är lättsam, pratglad och charmig, något som vinner över även den mest svårflörtade konkurrent. På eftermiddagen och kvällen har du mycket energi och vill gärna hitta på någon aktivitet.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir väldigt intensiv och det gäller att ha tungan rätt i munnen. Som alltid tycker du det är lite kul när du utmanas på det här sättet. Du tänker utanför de vanliga ramarna och det gör att dagen löper väldigt smidigt. Idag får du mycket beröm för din insats.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har länge skjutit upp det faktum att du borde göra upp en budget hemma. Du tycker att det är jättetråkigt med hushållsekonomi, men nu har du en faktisk anledning till att spara och det kan motivera dig att börja titta på hur mycket du kan lägga undan varje månad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även onsdagen handlar om ett väldigt känsligt ämne. Du har försökt att lyfta den här problematiken vid flera tillfällen, men vissa personer tenderar att ta det personligt och reagerar med ilska istället för att vilja resonera om hur ni ska förbättra situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en ny kollega på jobbet som har väckt ditt intresse på mer än ett sätt. Hen är både charmig, intelligent och duktig på det hen gör. Det känns dessutom som att ni klickar bra och därför vill du lära känna hen lite närmare. Idag föreslår du en lunch eller fika tillsammans.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det mycket som händer så det gäller att du håller dig på topp. Det är både mycket möten och en massa information som ska bearbetas. En kollega tycks ha råkat ut för ett problem som du själv stött på tidigare och nu finns du där för att stötta och hjälpa hen.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du hittat tillbaka till ditt vanliga harmoniska jag igen och det tycker du känns lite skönt. Det blir en bra dag där du får en välförtjänt paus i en ganska stressig vecka. Även om du arbetar så kan du trappa ned på tempot lite. Kvällen blir intressant och informativ.

Skorpionen 23/10-21/11

Även under onsdagen tänker du en hel del och ifrågasätter arbetsmetoder och rutier. Det handlar om att vara praktisk och hitta sätt att effektivisera arbetet. Under dagen har du en hel del att göra och det gäller att du fokuserar på rätt saker. Kvällen handlar om ekonomi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen passar extra bra till alla former av grupparbeten och liknande. Du är bra på att prata och du har en förmåga att kunna driva en idé från tanke till fullbordad plan. Kvällen handlar också om kommunikation, men då mer med en specifik familjemedlem.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är fullt upp idag, du verkar till och med ha tagit på dig extra uppgifter så du får stressa en del för att hinna med. Trots att tempot är högt så har du kul. Du jobbar med människor som du tycker om. Kvällen handlar om att prestera och att visa upp sig. Du gör bättre ifrån dig än du själv tror.

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen handlar om att fatta beslut och att hänga med i svängarna på jobbet. Idag är det extra viktigt att du håller fast vid dina beslut när du väl bestämt dig. Börjar du vela finns det en risk att du blir lite handlingsförlamad. Under eftermiddagen väntar goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen har du lätt för att anpassa dig efter andra och du är glad och social. Den här dagen passar det bra att jobba i grupp, delta i möten eller andra aktiviteter där det är flera personer inblandade. Kvällen handlar om att ta för sig i ett socialt sammanhang.

Annons