Dagens horoskop onsdag 20/12

19 dec, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag kommer det in eld från det egna tecknet till ditt horoskop och det kan göra det lättare för dig att fokusera på jobbet. Idag gör du upp en plan för hur du ska hinna med allt innan helgerna, särskilt om du planerar att vara ledig lite längre sammanhängande.

Oxen 20/4-20/5

Även onsdagen bjuder på intensivt arbete, men idag kan du lägga upp det lite efter eget huvud och det gör att du känner dig friare. Idag unnar du dig även en hel del julmys för att komma i rätt stämning. Det kan vara bak och pyssel hemma eller så går du kanske på en glöggfest på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen går i ett rasande tempo. Idag har du turen att det kommer in eld i horoskopet och det underlättar när du ska göra saker fort. Privat är du lite lugnare nu. Även om du inte är klar med allt så har du en plan, visserligen ganska vag men dock en plan.

Kräftan 21/6-22/7

Idag kommer det in energi från Väduren i ditt horoskop och det underlättar både när det kommer till att starta upp och avsluta projekt. Du är mer bestämd idag och du följer dina egna planer snarare än att lyssna på andra. På eftermiddagen är det jakt på den eller de sista klapparna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen blir det dubbelt eld i ditt tecken och det gör något med ditt självförtroende. Sakta men säkert under dagen börjar du lita på ditt eget omdöme och det kan till och med slå över åt andra hållet. Då undviker du att lyssna på dina kollegor och gör allt på ditt sätt istället.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att jobba fort utan att stressa, vilket kan gå sådär. Du jagar själv upp dig när du märker att du har mycket att göra och då blir du mindre effektiv än när du bara kör på. En vän behöver ditt råd i något som rör en kärleksrelation.

Vågen 23/9-22/10

Du har en trevlig onsdag att se fram emot. Idag får du höra saker du inte förväntat dig och du får också en trevlig överraskning på eftermiddagen. Den här dagen shoppar du gärna lite sista minuten presenter. Det blir en lättsam dag som går förvånansvärt fort.

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen kommer det in eld från Väduren i ditt horoskop och det driver upp ditt temperament. Istället för att vara så laidback som du var i början av veckan så blir du frustrerad och irriterad för småsaker. Det är inte en bra dag att reta upp dig. Kvällen innehåller information om nyår.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag får du nyheter som på sätt och vis slår ner som en bomb och på sätt och vis känns helt logiskt eftersom det förklarar varför du känt dig som du gjort de senaste dagarna. Det här är nyheter som du måste tillåta dig själv att bearbeta. Ge dig själv tid.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen är det samma sak som på tisdagen. Du tvingar dina kollegor att lyssna på julmusik tills att öronen domnar och du ser till att ha både lussekatter och pepparkakor till fikat. Kvällen handlar om att röra på sig, det kan vara idrott, en promenad eller gymmet.

Vattumannen 20/1-18/2

Vattumannen är sällan ute i god tid så idag är det dags att köpa klappar för din del. Du kan vara förvånansvärt effektiv när du vill och om du har en plan. Du kanske vet ungefär vad du ska köpa, men räkna kallt med ett par bakslag så ha en reservplan i bakfickan.

Fiskarna 19/2-20/3

På onsdagen ändras energin i ditt horoskop och du blir mer driven. Det är bra eftersom du har mycket du vill hinna med den här dagen. För dig handlar arbetsveckan i det stora hela om att avsluta saker innan helgen kommer. Kvällen bjuder på matnyttig information.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons