Dagens horoskop lördag 13/7

12 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för lördag 13/7 2024.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planetBrand logo
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planet

Väduren 21/3-19/4

Idag är du på festhumör. Väduren kan vara något av ett riktigt partydjur när du vill och idag vill du. Oavsett om du ställer till med en bjudning eller går ut med vänner så börjar du gärna tidigt och slutar sent. Idag kommer det fram en intressant bekännelse från en vän.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att ha fokus och att jobba intensivt. Du kanske jobbar helg eller så är du involverad i något privat. Det blir en bra men ganska jobbig dag. På kvällen vill du gärna vara social och umgås, men risken är stor att du somnar i soffan istället.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du står inför ett val där båda möjligheterna är lika bra så det är ett trevligt dilemma att försöka bena ut vilket val du ska göra. Trots att det handlar om något positivt så slits du mellan de olika alternativen, du vill ju inte ångra dig efteråt. Kvällen bjuder på middag eller fest.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det bra att förlåta, både dig själv och andra för saker som sagts eller gjorts i stridens hetta. Det är lätt att det slinker ur elaka saker ur en när man är arg och händer det så ska du inte tveka att be om ursäkt, eller för den delen, acceptera en ursäkt när hettan väl har lagt sig.

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir en lättsam dag som går fort. Du har mycket på gång den här dagen och du njuter verkligen av livet den här dagen. Det finns inget som är svårt eller jobbigt, snarare tvärtom, livet leker och du träffar en massa roliga och intressanta människor, varav vissa kan bli dina vänner för livet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du ute på äventyr och det behöver inte vara så komplicerat. För den hemma älskande Jungfrun är ett äventyr att besöka grannkommunen eller att göra något som ligger utanför din komfortzon. Du gillar att utmana dig själv så länge det rör sig om små, kontrollerade utmaningar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar främst om att uttrycka sin kreativitet och att ha mysigt tillsammans med nära vänner eller din familj. Det finns väldigt mycket talang hos dig men det är sällan som du hinner, eller för den delen, riktigt orkar nära den här sidan. Oftast är det så mycket annat som står på agendan.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om att skapa harmoni och uppnå jämvikt omkring dig. Du brukar ofta ha mycket passion och vara väldigt eldig i dina åsikter, vilket gör att du sällan prioriterar just harmonin och lugnet i ditt liv. Idag är en dag då du behöver hitta den där balansen för att må bra.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du mycket inplanerat och många av de projekt som du drar igång med är saker du måste göra snarare än saker som du tycker är kul. Det här bidrar till att du stressar upp dig för att du känner att du inte hinner med. Saker som är tråkiga tar alltid längre tid att göra än saker som är roliga.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv lördag där du ska hinna med en hel del och du har inte riktigt så mycket energi som du skulle önska. Eftersom Stenbocken är ett jordtecken så kämpar du dig igenom dagen på ren envishet. På kvällen ställer du in eventuella aktiviteter

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det en bra dag för en härlig långpromenad tillsammans med någon som du älskar. Det blir en riktigt skön dag som bjuder på lagom mycket aktivitet i kombination med vila, god mat och att bara umgås tillsammans. Idag får du glädjande nyheter av en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir en riktig familjedag där du fokuserar på att umgås och ha det trevligt. Ju större familj ju gladare Fisk, men det går lika bra med någon enstaka släkting om alla andra är upptagna, huvudsaken är att du har någon att skämma bort, eller bli bortskämd av.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons