Dagens horoskop torsdag 5/9

04 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är du glad och positiv till det mesta. Även om du helst fikar och skvallrar med dina kollegor så har du inget emot att hugga i om det behövs. Du vet hur du ska lägga upp arbetet så att du hinner med båda delarna. Kvällen handlar om en ny hobby som du brinner för.

Oxen 20/4-20/5

Idag kommer den in en ny kollega, bekant eller granne i ditt liv. Det här blir en spännande dag då du tillåter dig att öppna upp dig för möjligheten att få en ny bästa vän. Det här är någon som du fattat omedelbart tycke för och ni klickar på flera plan. Kvällen innehåller goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kan ett möte med en gammal flamma riva upp känslor som du trodde var döda. Du inser att du inte alls glömt, utan att både er relation och ert uppbrott finns färskt i ditt minne. Vad du behöver är komma till ett avslut med den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen bjuder på högt tempo, mycket att göra och en hel del onödiga misstag. Som tur är kan du se det positiva i det mesta och du ser varje fel som du gör som ett sätt att lära dig. Dagen handlar också om en snygg kollega som gör dagen lite extra rolig oavsett om du är singel eller har ett förhållande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det mycket att göra och det gäller att du är utvilad, du får dessutom tampas med en kollega som fortfarande inte kommit in i vardagsrutinerna och som är grinig på grund av sömnbrist. Här gäller det att plocka fram ditt tålamod. Kvällen bjuder på en rolig aktivitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att hantera knepiga personer, något som du inte är särskilt bra på. Du brukar sällan ha tålamodet eller finns känsligheten att att ge den här typen av personer den uppmärksamhet som hen förväntar sig. Du är rak och inte särskilt diplomatisk i ditt sätt att kommunicera.

Vågen 23/9-22/10

Från och med idag och resten av veckan så går du in i en period då du ska satsa stort, vara modig och tro på dig själv. Du har mycket att vinna, både på jobbet och privat, men då måste du våga chansa lite. Dagen handlar också om att det är okej att göra fel. Du lär dig av dina misstag.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir också väldigt kreativ. Du släpper loss din fantasi och då är inga visioner för stora. Det är kul att jobba med dig, din sylvassa humor och din charm får dagarna att gå fort för dina kollegor. Idag charmar du även en chef att hjälpa dig när du kört fast.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du fått kolla på hur vissa nya kollegor tänker och det underlättar samarbetet. Du är bra på att anpassa dig när du vill och idag så vill du verkligen visa dina chefer att du kan vara flexibel och passa in i en större grupp. Har du en partner kan dagen även bjuda på ett romantiskt inslag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tycker du att du börjar få lite koll på rutinerna och de nya personerna omkring dig. Du vet vilka du bör undvika och vilka som du gärna slår dig ihop med. Trots att Stenbocken föredrar att jobba självständigt så vill du ändå vara en del i en grupp. Samhörighet är viktig för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Idag möter du en person som fullkomligen förtrollar dig både med sin charm och intelligens. Vattumannen har ett rörligt intellekt och det ska mycket till för att du ska bli så imponerad som du blir idag. Under dagen får du även tillfälle att samarbeta med den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du kritik av en kollega eller chef. Det kan röra sig om ett misstag som du gjort eller så har det att göra med att du inte beter lika analytiskt som i början av veckan. Här gäller det att stå upp för sig själv och ge svar på tal, något du är bra på. På kvällen bollar du din frustration med en partner eller vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons