Veckans horoskop: Så blir 29/7-4/8 för ditt stjärntecken

24 jul, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan inleds med luftiga lätta energier som underlättar vid all form av kommunikation, för att sedan avslutas med en Nymåne i eld, se hur det påverkar ditt tecken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns ett behov av att få säga din mening under både måndagen och tisdagen. Du talar gärna fritt från hjärtat. Onsdagen handlar om dubbla energier som gör att du både vill och inte vill samtidigt. Under torsdagen blir du känslig och har svårt för kritik. Fredagen handlar om familjen medan lördagen blir en dag då du gärna träffar en äldre släkting om du inte hinner se så ofta. Under söndagen tar du omtag på ett löfte om du gett. Du tänker inte svika din vän den här gången.

Oxen 20/4-20/5

Du inleder veckan med fest. Det blir en rolig, annorlunda, bitvis stressig men givande dag. Tisdagen och onsdagen handlar om att försöka övertyga en vän eller familjemedlem om ett val som hen bör göra enligt dig. Torsdagen blir lugn och harmonisk medan fredagen bjuder på en hel del utomhusvistelse och god mat. Lördagen handlar om en släkting och hens beslut som du måste försöka respektera. Söndagen blir en mysig dag då du gärna pysslar med ett kreativt projekt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket luft i ditt tecken i början av veckan. Din kommunikation är på topp så måndag till onsdag är bra dagar att förhandla, sälja in saker eller reda ut problem med din nära. Onsdagen blir även en ganska spontan dag då du gärna gör något impulsivt. Torsdagen handlar om att visa vad du kan medan fredagen lägger mer tonvikt vid dina kreativa sidor. En dag då du låter din konstnärliga talang få blomma ut. Under lördagen kan det uppstå en gräl inom familjen. Söndagen handlar om att stryka ett streck över det som varit så du kan komma vidare framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du inleder veckan med massor av fantasi och lite väl ambitiösa planer. Tisdagen handlar om att hitta balansen mellan dina visioner och det som är realistiskt. Under onsdagen försöker du reda ut en kommunikationsmiss med en kollega eller nära vän. Torsdagen handlar om empati och att visa förståelse för en vän som mår dåligt. Under fredagen pendlar ditt humör en hel del från att du är på strålande humör till att du kan bli arg på småsaker. Under helgen övar du på att säga stopp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra inledning på veckan där du känner dig ovanligt hoppfull för framtiden. Tisdagen handlar om att säga ja medan onsdagen bjuder på ett lite annorlunda äventyr. Det blir en dag som handlar om upplevelser. På torsdagen går Månen in i Kräftans tecken och det ger dig en djupare kontakt med dina känslor medan fredagen ser mer lättsam och social ut. Under lördagen tar du ett viktigt kliv framåt i en relation. På söndagen ger Nymånen i ditt tecken dig en kickstart på en fantastisk period.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns en ganska lätt energi i början på veckan som gör att du gärna vill ta genvägar och undvika hårt arbete. Tisdagen handlar om att prata med en vän om era problem medan onsdagen blir en rolig dag där du gärna umgås med människor som du inte känner så väl. På torsdagen vill du gärna ta hand om en familjemedlem medan fredagen handlar om nöjen och nya miljöer. På lördagen försöker du göra en svårflörtad släkting nöjd. Söndagen handlar om att sätta gränser.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du inleder veckan med en förmåga att kunna sälja in nästa vilken idé som helst. Tisdagen handlar om att samarbeta medan onsdagen testar både ditt mod och din förmåga att tänja på dina egna gränser. Under torsdagen är du gärna hemma med familjen medan fredagen kan bjuda på en kortare resa och nya miljöer. Under lördagen argumentera du för ett beslut som du tagit men din vän eller partner håller inte med dig. Söndagens Nymåne ger dig möjligheten att förverkliga en dröm.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en vilja att träffa nya människor i början av veckan. Du är lite trött på dina gamla vänner och du vill hitta personer som delar din passion. Onsdagen handlar om att inte ge upp även om du kört fast, du har inte så mycket tålamod den här dagen. Torsdagen blir en bra dag för att utveckla din kreativitet och låta din konstnärliga sida få glänsa. Fredagen handlar om gräl och sårade känslor medan lördagen bygger på en redan infekterad situation. Söndagen ger dig styrka att förlåta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en lättsamhet i ditt tecken den här måndagen som gör dig på ett riktigt soligt humör. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du lär dig nya saker. Det blir mycket information på kort tid så det gäller att du har huvudet på skaft. Torsdagen handlar om att byta spår medan fredagen blir rolig, annorlunda och lite kulturell. Det blir en dag då dina talanger kommer fram. Lördagen kretsar främst kring familjen medan Söndagens Nymåne bjuder på ett beslut och en förändring för framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med att vela mellan olika beslut. Tisdagen och onsdagen handlar om efterforskning och att hitta vad det är som passar dig bäst. Under torsdagen kan en person på jobbet eller privat bli lite flirtig. Du tar det kom en komplimang även om du inte är intresserad. Fredagen handlar om god mat och att umgås med vänner och familj. Under lördagen är du ovanligt hjälpsam medan söndagens Nymåne hjälper dig att bringa ordning i ett problem som du brottats med.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds med en del socialt umgänge och utomhusaktiviteter. Det blir en härlig måndag där du verkligen njuter av livet. Även tisdagen innehåller mycket frisk luft och trevligt sällskap. Onsdagen handlar om en prövning som kommer att fungera bättre än väntat. Torsdagen och fredagen blir en blandning mellan aktivitet och nöjen. Under lördagen kan du bli irriterad på en släkting som alltid vill bestämma men du håller dina åsikter för dig själv. Söndagen handlar om att äta gott och umgås.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har mycket att säga under måndagen och tisdagen och dina åsikter faller inte alltid i god jord. Onsdagen bjuder på nöjen och utomhusaktiviteter medan torsdagen fokuserar mer på familjen. Fredagen handlar om ett val som du står inför. Kanske funderar du på att sälja en egendom. Lördagen blir en intressant dag där åsikter ställs mot åsikter och det gäller att det är högt till tak. På söndagen kan Nymånen ge dig både energi och styrka att driva igenom ett beslut som är lite tufft.

Se årets horoskop 2023Brand logo
Se årets horoskop 2023
Annons