Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Bananpannkakor – bästa lunchrätten just nu!

24 feb, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Bananpannkakorna. De dök upp som ett nyttigt snabbmatsfenomen för ett tag sedan och är (uppenbarligen) här för att stanna.

Vi blir tydligen aldrig trötta på de kolhydratfattiga, proteinrika och mättande pannkakorna. Här är det enkla receptet igen – tillsammans med våra bästa serveringstips. Fram med pannkakslaggen och bananerna – nu ska det vispas!

Du behöver (för 2 pannkakor): 

1 banan

2 ägg

Så gör du:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Mosa bananen i en skål. Knäck två ägg över bananen. Blanda till en smet (vispa med elvisp om du är lat). Stek sedan i smör eller kokosolja.

Servera med:

Sylt och grädde, valfria bär, skivade jordgubbar, jordgubbar med kokosflarn eller keso (gärna med smak). Happy pannkaksdag!

bild2
IMG_1580

Bilder från Marie Serneholts blogg.

Annons