Bananpannkakor – bästa lunchrätten just nu!
24 feb, 2014
AvLisa Arnell
Annons
Bananpannkakorna. De dök upp som ett nyttigt snabbmatsfenomen för ett tag sedan och är (uppenbarligen) här för att stanna.
Vi blir tydligen aldrig trötta på de kolhydratfattiga, proteinrika och mättande pannkakorna. Här är det enkla receptet igen – tillsammans med våra bästa serveringstips. Fram med pannkakslaggen och bananerna – nu ska det vispas!
Du behöver (för 2 pannkakor):
1 banan
2 ägg
Så gör du:
Mosa bananen i en skål. Knäck två ägg över bananen. Blanda till en smet (vispa med elvisp om du är lat). Stek sedan i smör eller kokosolja.
Servera med:
Sylt och grädde, valfria bär, skivade jordgubbar, jordgubbar med kokosflarn eller keso (gärna med smak). Happy pannkaksdag!
Bilder från Marie Serneholts blogg.
Annons