Populärt: Serietips Trender Filmtips Intervjuer Resguider

Här gör kronprinsessan Victoria succé på födelsedagsfesten i Oslo – i 7 år gammal klänning

10 maj, 2017
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria fortsätter på det hållbara klädtemat. Nu återanvänder hon en 7 år gammal klänning – och gör succé.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Just nu pågår ett stort födelsedagsfirande i vårt grannland Norge. Kung Harald och drottning Sonja fyller båda 80 år och firar, som sig bör, med stor baluns. Större delen av Europas kungligheter är inbjudna, så också våra svenska sådana. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är på plats, liksom prinsessan Sofia och Carl Philip.

LÄS OCKSÅ: HÄR BÄR KRONPRINSESSAN MAMMA SILVIAS KLÄNNING FRÅN 1980-TALET

I går var det galamiddag på slottet i Oslo och kronprinsessan visade återigen att hon satsar på hållbara modeval. Under kvällen var Victoria klädd i en kleinblå klänning signerad favoritdesignern Elie Saab. Kronprinsessan har burit klänningen ett flertal gånger under åren, första gången vi såg den var dock 2010 i samband med kungens middag för Nobelpristagarna på slottet i Stockholm i december.

Annons

LÄS OCKSÅ: HÄR KAN DU KLICKA HEM PRINSESSAN SOFIAS KLÄNNING

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det är långt ifrån första gången Victoria återanvänder kläder. När hon besökte Japan för en månad sedan valde hon att bära mamma Silvias klänning från 80-talet.

Också prinsessan Sofia satsade på hållbart under Oslofesten i går. Hon återanvände en svart klänning från Oscar de la Renta, som vi för första gången såg på Nobelfesten 2015.

Foto Stella Pictures, IBL

Annons