5 lyxiga förrätter till julbuffén
1. Snittar med sesampanerad halstrad lax
För dig som gillar lax är det här en riktigt festlig variant värd att testa! Lyxiga snittar med sesampanerad halstrad lax kombinerar len lax med het senapskräm. Servera på små kex eller bröd för en matigare känsla.
Till receptet >>
2. Frisk päron- och granatäppelsallad
Knaprig, söt och alldeles underbar. Denna päron- och granatäppelsallad passar perfekt som förrätt eller tillbehör. Toppa med druvor, nötter eller andra favoriter!
Till receptet >>
3. Baconlindade dadlar med ädelostfyllning
Sött, salt och knaprigt i en och samma rätt. Baconlindade dadlar är lätt att slänga ihop och riktigt gott! Servera med lite rosmarin för bästa resultat.
Till receptet >>
4. Bresaolatallrik med granatäpple och ruccola
Lyxig smaksymfoni! Denna fräscha bresaolatallrik med granatäpple, ruccola, valnötter och svartpeppar är svår att inte älska. Byt ut bresaolan mot tunt skivad fänkål för en minst lika god vegetarisk variant.
Till receptet >>
5. Inbakad brie med fikonmarmelad och honung
Vad är bättre än ost? Denna inbakade brie med fikonmarmelad och honung är en krämig favorit. Ringla över honung vid servering.
Till receptet >>
Av: Sofia Andersson
Foto: Mari Lahti, Skovdal Nordic, Kirsi-Marja Savola, Fabian Björk
LÄS MER: