Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Dillknäcke med böcklingdipp

22 maj, 2010
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

15 minuter

Knaprigt knäcke och len böcklingmousse samsas fint i munnen.

2 böcklingar

1 dl crème fraiche

1/2 citron (saften)

nymalen svartpeppar

Till servering:

rödlök (finhackad)

4 tsk löjrom eller annan rom

dill

1 pkt dillknäckebröd (till exempel Wilmas)

Rensa böcklingarna. Pilla bort precis alla små ben. Mixa med crème fraiche till en slät mousse, smaka av med citron och svartpeppar. Lägg upp moussen i 4 små skålar. Toppa med rödlök, löjrom och dill. Servera på bitar av knäckebröd.

Annons