Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Paté med cumberlandsås och cornichonger

14 apr, 2015
AvRedaktionen
Paté med cumberlandsås och cornichonger.
Vill du bjuda på ett gott, snabbt och enkelt tilltugg? Testa paté med cumberlandsås och cornichonger. Lyxigt småtugg i raketfart!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

8–10 snittar

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

100 g paté

4–5 cornichonger

2–3 skivor grovt, vitt lantbröd

1/2 dl cumberlandsås

Gör så här:

  1. Skär brödet i trekanter och stek det gyllene på båda sidor i lite olivolja.
  2. Skär patén i tunna skivor och dela dem i trekanter så att de passar brödens form.
  3. Toppa med lite cumberlandsås och stick ner en halv cornichong i varje snitt.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons