Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Fifi Lapin visar upp modehusens kollektioner – på ett helt fantastisk sätt

21 feb, 2016
AvMikaela Larsson
Fifi Lapin är hela modevärldens älsklingskanin. På sin blogg lägger hon upp bilder på outfits från Prada till Balenciaga.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Bloggen Fifi-Lapin.blogspot.com startades 2007 och där poserar och klär sig kaninen Fifi Lapin i designeroutfits från modevärldens catwalks och kataloger.

Bloggen visar upp fantastiska illustrationer som verkligen fångar modehusens kreationer.

Se våra favoritbilder från bloggen nedan:

Läs också: 14 bohemiska flätor att testa i vår

Hon är nog den enda modebloggaren som väljer morötter framför macarons, men så är hon också den enda modebloggaren som har öron lena som silke.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

betsey johnson00220h_1280x1920blog
Outfit från Betsey Johnson.

Att hon är både moderiktig och extremt gullig undgår ingen och hon blev snabbt en it-girl i modebloggdjungeln.

Hon har av brittiska ELLE dubbats till ”världens mest stilsäkra kanin” och kallats ”en osannolik men mäktig kraft inom mode” av Vogue.

Annons

Utöver de söta illustrationerna har Fifi Lapin även en webbshop där man bland annat kan köpa hennes stilguide, boken ”What Shall I Wear Today? Style Secrets of a Furry Fashionista”.

Förutom de produkter som säljs under eget namn har Fifi Lapin synts på väskor från LeSportsac, kort hos Topshop och tröjor hos ASOS.

Skaparen bakom It-tjejen Fifi Lapin håller sig anonym och på frågan om hon någonsin kommer avslöja sin mänskliga identitet svarar hon ”Jag förstår inte frågan, jag är inte en människa, jag är en kanin rakt igenom.”

Annons