Melker Anderson öppnar Heart & Bones i Uppsala

23 jan, 2018
AvRebecca Wictor
Melker Anderson öppnar Heart & Bones i Uppsala.
Melker Andersson tar över det anrika stadshotellet i Uppsala för att driva restaurangen Heart & Bones. – Här ska det inte bli några konstigheter, inget banbrytande eller effektfullt utan bara jag, säger han.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Rak, ärlig mat med råvaran i fokus. Så beskriver Melker Andersson sin nya krog Heart & Bones, som han öppnar i Uppsalas gamla stadshotell den tredje februari. Maten och känslan i rummet ska speglas av just namnet och målet är att ge gästen en känsla av att äta middag hemma i sitt vardagsrum, med full service.

En restaurang med själ och hjärta

– Jag vill att man ska känna att Heart & Bones är en trevlig krog dit man vill komma tillbaka många gånger. Här ska det inte bli några konstigheter, inget banbrytande eller effektfullt utan bara jag. Jag vill ha en restaurang som jag lägger ner själ och hjärta i. Kanske den sista … säger Melker Andersson.

Det blir främst fisk, skaldjur och grönsaker plus lite kött på menyn. Restaurangen kan ses som en naturlig fortsättning på pop-up-krogen Bojabäs i Öregrund förra sommaren, en helt klart mindre verksamhet än de som Grupp F12 driver i Stockholm.

Läs även: Melker Andersson ger bort restaurang – helt gratis!

Melker Andersson ger bort Burgers & Bar.
Melker Andersson ger bort Burgers & Bar.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons