Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Misterspex öppnar butik i stockholm med glasögon och solglasögon

22 apr, 2021 
Mister Spex har öppnat butik i Stockholm.
Soliga tider i syne och Misterspex har blivit med butik i Stockholm. ELLE ger dig allt du behöver veta – och 5 trendiga solglasögon vi drömmer om i vår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är solglasögon-modellerna att satsa på 2021Brand logo
Här är solglasögon-modellerna att satsa på 2021
Söker du efter snygga solglasögon att möta vårsolen i? ELLE guidar dig till 5 stilsäkra modeller som håller sig tidlösa säsong efter säsong.

Glasögon och solglasögon ska vara kul att köpa, eller hur? Frågar du Mister spex är det precis det svaret som du kommer att få. Deras fokus ligger på att erbjuda ett fräscht och modernt sätt att köpa glasögon på, något som de gör genom att förena fördelarna med e-handel och möjligheten till ytterligare tjänster i fysiska butiker. Nu väljer Mister Spex, Europas ledande optiker inom omnichannel, att bredda sina vyer och öppnar sina två första fysiska butiker i Stockholm.

Mister Spex butik på drottningatan i stockholm.

Synundersökning, glasögon och solglasögon – at your service

Den första fysiska Mister Spex butiken har nu slagit upp sina dörrar och har fått sin adress i centrala Stockholm, mitt på Drottninggatan. Här erbjuds allt från snabb och smidig synundersökning till effektiv experthjälp. Vill man hålla sig borta från all fysisk kontakt i butiken går även det, med hjälp av smarta små lösningar vid varje båge.

Annons

Brett sortiment och smarta tjänster

I butiken med luftiga ytor och ren design pryds sidoväggarna med både dam– och herrglasögon och i mitten erbjuds ett fång av lyxiga designerbågar med hög modegrad. Ett minst sagt brett sortiment där vi ser allt från lyxiga modehus som Bottega Veneta, Tom Ford, Saint Laurent och Chloé men även Skandinaviska varumärken såsom Chimi och EOE. Den andra butiken kommer att öppna i Westfield Mall of Scandinavia inom kort.

Glasägon på väggarna i Mister spex butik på drottninggatan i Stockholm.

Butikernas (kanske smartaste?) tjänst är att det (bakom varje båge) finns broschyrer med all info du kan tänkas behöva för att själv smidigt kunna hitta exakt rätt modell på hemsidan – om du endast vill prova och bestämma dig sen. Även en QR-kod finns placerad för att smidigt ta dig till rätt båge online. Snacka om att underlätta jakten på den perfekta bågen!

Annons

Pst, missa inte att ta ett span i ELLEs stora guide med sommarens hetaste solglasögon. Vi guidar dig med trendigaste modellerna här.

5 solglasögon som står som favoriter:

1. Klassiskt kantigt, Bottega Veneta

Klassiskt med lyxig twist med dessa kantiga bågar från Bottega Veneta som finns att hitta här (reklamlänk).

Svarta fyrknatiga solglasögon från Bottega Veneta.
Klicka på bilden för att komma dirket till solglasögonen.

2. Runda med vågdetalj, Chloé

Vad sägs som att liva upp med en rund form och detaljrika vågor? Spana in detta puderrosa alternativ från Chloé här (reklamlänk).

Annons
Runda solglasögon i rosa från Chloe
Klicka på bilden för att komma dirket till solglasögonen.

3. Bruna toner, Chimi

Länge leve bruna toner och riktigt rejäla former. En klassiker man aldrig tröttnar på, inte sant? Spana in dessa i oversized modell från Chimi här (reklamlänk).

bruna oversized solglasögon från Chimi
Klicka på bilden för att komma dirket till solglasögonen.

4. Cool i cat eye, Saint Laurent

För en mer tuff stil i sommar, satsa på den trendiga cat eye-bågen. Coolare än cat eye blir det inte. Spana in dessa från Saint Laurent här (reklamlänk).

Annons
Cat eye solglasögon från saint laurent
Klicka på bilden för att komma dirket till solglasögonen.

5. Perfekt i pilot, Balenciaga

Extra snyggt med ett par stilsäkra pilotbågar i svart som dessa från Balenciaga som finns här (reklamlänk).

Pilotsolglasögon från Balenciaga
Klicka på bilden för att komma dirket till solglasögonen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons