Aktuelle: Sensommarens största njutning

09 aug, 2009
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

sommarens_godaste_bar_435px
Bästa bärtiden är nu, vilket firas i nya numret av ELLE. Servera dem

nyplockade med spännande och snabbfixade tillbehör. Vi bjuder på bär

med vit chokladsås. Så här gör du!


Bär med vit chokladsås

6 personer


• 600 g bär – till exempel vinbär, blåbär och björnbär

• 175 g fin vit choklad

• 2 dl vispgrädde

Dela chokladen i små bitar och smält den i ett vattenbad (skål ovanför kokande vatten) tillsammans med grädden.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Såsen är färdig när chokladen har smält.

Fördela bären i små fina skålar och häll över lite av såsen precis före servering.

Häll resten i en liten kanna och låt gästerna servera sig själva av den mäktiga såsen.

Av Nicoline Olsen Foto Christian Petersen

Annons