Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

Säsongens stora nageltrend – nu är det avancerad nageldesign som gäller

15 aug, 2024
trend naglar höst 2024 3d nails inspiration manikyr naglar
Den senaste nageltrenden visar att din manikyr kan vara ett riktigt konstverk! ELLE har samlat bästa inspirationen till höstens trendiga 3D-naglar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Manikyrdrömmar #4 – Tortoise nailsBrand logo
Manikyrdrömmar #4 – Tortoise nails

Enkla naglar med en sober färg – så har det senaste årets dominerande manikyrtrend sett ut. Glaserade naglar, en enkel och diskret fransk manikyr och mermaid nails är några av trenderna som stuckit ut. Men höstens stora manikyr-snackis visar något helt annat och nageldesign har fått en ny innebörd. Nu välkomnar vi 3D-naglar – en manikyr där bara din fantasi sätter gränserna!

Säsongens nageltrend – bästa inspirationen till 3D-naglar

naglar trend höst inspiration manikyr 3d naglar

Mjuka vågor, mycket färg, stenar som smycken och jelly nails är några av många sätt att lyckas med 3D-manikyren. ELLE har samlat bästa inspirationen till säsongens stora nageltrend. Här är 12 manikyrer att inspireras av!

Annons

Nageltrend: jelly nails

Blommor, löv, prickar eller chrome – säsongens lekfulla manikyrer visar att det går att skapa exakt vad som helst på dina naglar. Pryd naglarna i olika mönster eller satsa på små detaljer – jelly nails är här för att stanna!

Nageltrend: 3d-naglar med blommor

Skapa en elegant blombukett på dina naglar! En stor favorit inom 3D-manikyren är att göra olika upphöjda blommor på naglarna.

Annons

Nageltrend: Fransk manikyr med 3D-effekt

Den franska manikyren har blivit en favorit 2024 – och den trendiga looken går såklart också att kombinera med 3D-design! Addera till exempel genomskinliga droppar för att få en rolig, men samtidigt diskret manikyr.

Nageltrend: 3D-naglar med frukt

Förvandla dina naglar till en härlig fruktskål! Lek fritt med färg och form, eller gå efter frukter och bär som följer samma färgtema och säsong. Det viktiga är att naglarna poppar ordentligt!

Annons

Nageltrend: Coquette nails med 3d

Addera söta blommor och romantiska rosetter i diskreta kulörer för att lyckas med den perfekta coquette aesthetic-trenden.

Nageltrend: 3d-naglar med små detaljer

Föredrar du en mer diskret nagel-look är pärlor, stjärnor eller hjärtan en perfekt detalj att addera till din manikyr!

Annons

Nageltrend: Manikyr med insekter

Inspireras av växtriket! En av höstens stora trender inom 3D-naglar är att addera insekter till din manikyr. Här är det detaljerna som räknas!

Nageltrend: Diskret manikyr med 3d-effekt

Vill du testa om 3D-naglar är något för dig? Det finns många diskreta manikyrer att börja med. En blomma i samma nyans som ditt baslack är en fint och enkelt sätt att göra naglarna roligare!

Annons

Nageltrend: Manikyr med stenar

Ett enkelt sätt att lyfta höstens manikyr är genom att addera stenar. Lek med färger och former och addera så mycket eller lite bling-bling du känner för. Här finns inga rätt eller fel!

Nageltrend: Mermaid nails med snäckor

Inspireras av havet och pryd naglarna med snäckor och pärlor!

Annons

Nageltrend: 3D-naglar med chrome

Chrome är en av årets stora nageltrender – och det går såklart även att addera chrome som 3D! En populär variant att att addera målade mönster i chrome över hela naglarna. Slå tre trender i en och kombinera chrome, aura nails och 3D-nalgar!

Nageltrend: Nagelpiercing

Y2K fortsätter att dominera inom beauty och nu ha 90- och 00-talsfavoriten nagelpiercing hittat tillbaka!

Foto: Launchmetrics/Spotligt, Instagram

Annons