Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Dragartisten Admiras sminkrutin: ”Jättebra om man inte har råd med botox”

29 jul, 2024
AvEbba S Dahlman
Dragartisten Adam Risberg, känd som den fabulösa Admira, visar upp sin otroliga skönhetsrutin inför årets pridevecka. I videon visar han upp ett knep, som enligt honom, ska fungera bättre än botox.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi vågar nog påstå att det här är det mest underhållande avsnittet i ELLEs videoserie Min Rutins historia. Och det är kanske inte så konstigt med tanke på vilken flair for show dragartisten Adam Risberg besitter.

Framför våra ögon får vi se hur Adam förvandlar sig själv till sitt alter ego, vår svenska dragqueenfavorit Admira, som vann premiärsäsongen av Drag Race Sverige 2023.

Så glöm allt du kan om vanligt smink och häng med på en hänförande resa in i dragsminkningens värld.

– Jag brukar säga att om huden kan andas, då gör du någonting fel när du gör en dragsminkning, förklarar Adam.

I klippet använder han sig av allt från glasspinnar och Clas Ohlson-lim, till reparationstejp och mängder teatersmink för att skapa en hyperfeminin och snatched Admira.

– Det här brukar vara ett bra tecken när man håller på med dragsminkning, när telefonen inte längre känner igen mitt ansikte, säger han skämtsamt och uppmuntrande.

Hör Adam dela med sig av sminktrender inom dragvärlden, smarta knep för att få sminkningen att hålla hela kvällen och det viktigaste att tänka på när man tvättar bort sminket.

Se hela videon i spelaren ovan. Vi lovar, du kommer inte att ångra dig. Puss och kram!

Annons