Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Caia har rea – här är produkterna du inte får missa

27 jun, 2024
caia rea tips halva priset produkter smink
Caias rea har startat – och nu kan du fynda favoriter upp till halva priset! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat produkterna du inte får missa!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!

Bianca Ingrosso och Caia cosmetics har inte legat på latsidan! Nyligen lanserades märkets sommarkollektion där Bianca också släppte låten Boys in the sea. Under juni månad öppnade Caias första permanenta butik i Göteborg och bara några veckor senare blev det också klart att Caia blir kvar på NK i Stockholm.

Att Caia har rea händer däremot väldigt sällan – men nu är sommarrean igång och det går att fynda många favoriter till halva priset! Är du osäker på vad som är värt att klicka hem? ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat fem favoriter du inte får missa! Här hittar du också bäst i test med bästa produkterna från Caia.

Annons

Caia har rea: Bästa produkterna att klicka hem på rean

Sminkborstarna som skapar den perfekta sömlösa looken, ett lugnande serum efter långa dagar på stranden och sheet mask som svalkar skönt – det är några av produkterna du kan fynda till halva priset. Andra favoriter som Front row concealer, Red carpet primer och That dewy look kan du också köpa med 20 procent rabatt.

ANNONS Klicka här för att komma till rean!

Caia rea: Återfuktande och lugnande serum

Återfuktande, mjukgörande och lugnande – After Sun Serum är ett ljuvligt serum som svalkar skönt. I serumet finns bland annat niacinamid, som har fin effekt på förstorade porer, samt aloe vera som lugnar och återfuktar. Men låt dig inte luras av namnet – serumet kan såklart användas oavsett årstid!

After Sun Serum
Annons:Köp här!Caia

Caia rea: sminkborstar

Caia har några av marknadens bästa sminkborstar och just nu håller borstarna på att få en ny design, vilket gör att många av den äldre varianten går att fynda till halva priset! Några av favoriterna är Crease Brush 10, Tapered Highlighter Brush och Pointed Setting Powder Brush.

Crease Brush 10
Annons:Här hittar du borsten!Caia
Annons

Caia rea: Fuktgivande hudvård

Fuktbevarande, lugnande och parfymfri – Calmin Toner är favoriten som passar alla hudtyper, även den mest känsliga! Lugnande och stärkande panthenol spelar huvudrollen i tonern som har en något tjockare konsistens. En perfekt produkt för att boosta huden med extra fukt!

Rea Caia: Kroppskräm med glow

All Over Body Glow är produkten du inte visste att du behövde, men som du inte kan vara utan när du väl har den i din hand! Glowprodukten är en lättare kräm som enkelt glider över huden och trollar fram en strålande glans med skimmer deluxe. Den går att applicera direkt på huden eller utblandad med din body lotion. Oavsett hur du väljer att applicera blir resultatet helt kladdfritt!

All Over Body Glow
Annons:Klicka hem sommarfavoriten!Caia
Annons

Caia rea: Prisvärd sheet mask

Finns det något bättre att börja (eller avsluta) dagen med en sheet mask? Stress Relief Sheet Mask har en lugnande, återfuktande och antiinflammatorisk effekt på huden. Extra tacksam är den perfekta passformen och att masken inte glider under användning.

Stress Relief Sheet Mask
Annons:Köp här!Caia
Annons

Vill du upptäcka fler favoriter från Caia? ELLEs beautyredaktör har samlat topplistan med bästa produkterna från Caia, där alla nu går att köpa till ett bättre pris!

Annons