Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

Så bra är Caias adventskalender 2024 – ELLE öppnar alla luckor

17 sep, 2024
caia adventskalender 2024 recension lansering
Caia Cosmetics
Väntan är över – nu är äntligen Caias kalender här. ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har såklart tjuvkikat på årets stora snackis! Här är allt du vill veta om innehållet i Caias adventskalender 2024 – och då kan du köpa kalendern.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är kändisarnas favoritparfymerBrand logo
Här är kändisarnas favoritparfymer

Caia stod för en av 2023s absolut bästa beautykalendrar och därför har förväntningarna inför årets kalendersläpp varit skyhöga! Och nu är väntan över – kalendern finns äntligen att bevaka (och släpps väldigt snart). ELLEs beautyredaktör har öppnat och recenserat årets kalender. Är den värd ett köp?

Caias adventskalender 2024
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern. Caia Cosmetics

När släppas Caias adventskalender 2024?

Årets adventskalender från Caia släpps 25 september klockan 08.00 – och det gäller att hänga på låset! Kalendern har nämligen tendens att sälja slut direkt. Scrolla vidare för att se innehållet och ELLEs beautyredaktör Veronica Henrikssons favoriter i årets adventskalender från Caia!
ANNONS Här kommer du att kunna köpa adventskalendern från Caia.

Vill du läsa mer om årets adventskalendrar inom skönhet? ELLE har samlat hela listan med ALLA kalendrar. Här hittar du årets adventskalendrar 2024. Glöm inte att ELLE även öppnar adventskalendrar live på TikTok under hela hösten!

Annons
caias adventskalender 2024 innehåll pris då släpps kalendern
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern. Caia Cosmetics

Varning för spoiler – nedan visas innehållet i Caias adventskalender. Längre ner hittar du också kalenderns pris och värde!

Vad innehåller Caias adventskalender 2024?

I Caias adventskalender är det 24 luckor, men sammanlagt finns det 27 produkter gömda i kalendern. Årets adventskalender kommer i en stor sminkbox, perfekt att spara som förvaring! Samtliga produkter i kalendern är full size – och bland luckorna finns både bästsäljare, men även många helt nya produkter speciellt framtagna för kalendern! Caia har dessutom tänkt utanför boxen och släpper en sitcom-serie i tre avsnitt i samband med lanseringen.

Annons
caias adventskalender 2024
Klicka på bilden för att komma direkt till kalendern. Caia Cosmetics

Kalendern innehåller bland annat en helt ny mascara Irresistible mascara som lovar vård och volym till fransarna, två Lip pencils i nya nyanser och en helt ny kroppsolja The glow oil body shimmer. Men i luckorna finns även ett serum (och en perfekt kompis till Dewy drops), That dewy look serum och nya sheet mask i samma serie, That dewy look sheet mask. Förutom det hittar du även en ny hårparfym Le soir hair perfume och en ny palett med rouge och highlighter, Flirty duo prisma palette.

Annons

Det innehåller Caias kalender 2024

  • 13 makeup-produkter
  • 4 hudvårdsprodukter
  • 5 hårvårdsprodukter inklusive en hårborste
  • 2 kroppsvårdsprodukter
  • 2 sminkborstar
  • 1 necessär

ELLEs recension av Caias adventskalender 2024

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson om årets adventskalender från Caia:

"Caia fortsätter att imponera! I årets adventskalender, som har en otrolig design, finns sammanlagt 27 full size-produkter med lika otroligt innehåll. Här hittar du spännande nyheter och gamla favoriter. Och det finns något inom alla kategorier! Kalendern känns genomtänkt, exklusiv och rolig – och dessutom väldigt prisvärd. Speciellt om du är en Caia-fantast eller vill upptäcka märket! Värdet på kalendern är imponerande 8000 kronor, men den kostar 2695 kronor, vilket gör att pris per produkt blir cirka 100 kronor. Mest spännande är den nya mascaran, det nya serumet och krämögonskuggorna som är framtagna exklusivt för kalendern. Men att det även finns redan existerande favoriter som hårinpackningen, sminkborstar och detoxschampot bland luckorna är såklart också ljuvligt! Det tråkiga med kalendern? Det är att den antagligen kommer att sälja slut direkt. Glöm därför inte att bevaka kalendern i länken nedan redan nu!"

Vad kostar Caias adventskalender 2024?

Caias kalender 2024 kostar 2695 kronor, men värdet på kalendern är 8000 kronor. Kalendern finns att bevaka redan nu men släpps den 25 september. Kom ihåg att vara snabb om du vill lyckas få tag på ett exemplar av den populära kalendern.

Foto: Caia

Annons