Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Djerf Avenue Beauty lanserar hårvård – allt du behöver veta om de nya produkterna

18 okt, 2024
matilda djerf hårvård schampo balsam produkter djerf avenue beauty
Matilda Djerfs skönhetsmärke Djerf Avenue Beauty lanserar hårvård – och ELLEs beautyredaktör är imponerad! Här är allt du behöver veta om de nya produkterna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Matilda Djerfs oväntade hårhack – så behåller du volymenBrand logo
Matilda Djerfs oväntade hårhack – så behåller du volymen

Det har varit ett intensivt år för entreprenören och hårgurun Matilda Djerf. I mars lanserades efterlängtade Djerf Avenue Beauty och först ut var då en stylingmist och en hårgel. I en exklusiv intervju med ELLE i samband med lanseringen av märket berättade Matilda att hon alltid drömt om att skapa beautyprodukter och att hon ville ta fram produkter som hon själv saknade i sitt badrumsskåp. När hon då fick frågan om vad som väntade Djerf Avenue Beauty var svaret:

Annons

– Nu börjar vi verkligen bara. Jag tycker att det känns kul att starta med de här två produkterna för det känns väldigt core vad Djerf Avenue är och vad vi står för. Men med det sagt så utvecklar vi ständigt nya produkter. Vi har några som testas just nu och några som vi tänker att vi vill utveckla längre fram.

Nu är de nya produkterna här – och denna gång är det hårvård som släpps! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat de två olika serierna och är riktigt imponerad.

matilda djerf hårvård produkter
Klicka på bilden för att komma till produkterna från Djerf Avenue Beauty. Maja Johansson

Matilda Djerfs nya hårvård – allt om hårprodukterna från Djerf Avenue Beauty

Sammanlagt släpps två olika hårvårdsserier och totalt sex produkter: volymgivande Breezy Weightless och Essential Moisture för den som vill fokusera på extra mycket fukt. I båda serierna ingår ett schampo, ett balsam och en hårinpackning.

Annons

ELLEs beautyredaktör om essential moisture-serien från Djerf Avenue Beauty

matilda djerf hårvård djerf avenue beauty
Klicka på bilden för att komma till serien.

"Mitt hår är i ständigt behov av fukt – och det är precis vad man får av denna gyllene trio! Jag upplever ofta att mitt hår blir tungt och lättare flottigt när jag använder djupt återfuktande hårvårdsprodukter. Men med Essential Moisture-serien har det aldrig varit ett problem! Mjuka och frissfria längder, trasselfria toppar och en otrolig glans – det är det direkta resultatet av produkterna. Favoriten i serien är utan tvekan hårinpackningen ANNONS Essential Moisture Hair Mask som är en snabbverkande hårboost som på bara tre minuter tar håret från torrt och tråkigt, till lent, mjukt och glansigt. Förutom den otroliga doften på produkterna, så älskar jag också hur dryga produkterna är. Och konsistensen på schampot är något utöver det vanliga! Schampot är ganska fast i konsistensen och enkelt att massera in i håret."
ANNONS Här kommer du till Essential Moisture-serien från Djerf Avenue Beauty.

Annons
djerf avenue beauty matilda djerf hårvård
Matilda Djerf utökar sitt beautysortiment och lanserar hårvård!

ELLEs beautyredaktör om Breezy Weightless-serien från Djerf Avenue Beauty

matilda djerf hårvård produkter recension
Klicka på bilden för att komma till serien!

"Vill du istället fokusera på att höja volymen i håret är det Breezy Weightless-serien du ska sträcka dig efter (eller göra som jag, kombinera volymschampot med det återfuktande balsamet från Moisture Essential-serien). Här får du luftigt och lätt hår – som dessutom blir extra enkelt att styla! Schampot ANNONS Breezy Weightless Shampoo, som är favoritprodukten i serien, har en otrolig doft och känns djupt återfuktande. Håret får också en fantastiskt fin glans."
ANNONS Här kommer du till Breezy Weightless-serien.

Annons

Var kan man köpa Djerf Avenue Beauty?

Produkterna finns att köpa nu, men säljs enbart på märkets hemsida. ANNONS Här kommer du till hela sortimentet.

Foto: Djerf Avenue Beauty

Annons