Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

Beautyredaktören: Bästa produkten för att få brynen att hålla snyggt hela dagen

20 aug, 2024
ögonbryn produkt tips bästa produkt för ögonbrynen
Önskar du snygga ögonbryn som sitter perfekt från morgon till kväll? Nu behöver du inte leta längre! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har hittat den suveräna produkten som trollar fram snygga bryn på några sekunder!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #28 – Felicia "Browfelicia" MalmgrenBrand logo
Min rutin #28 – Felicia "Browfelicia" Malmgren

Forma, fylla ut och hålla brynen på plats – en brow gel har många fina egenskaper och är en riktig hero-produkt i necessären. De senaste årens sminktrender visar också att ögonbrynen får mer fokus än någonsin – och för att lyckas med årets stora bryntrend Soft brows, är en brow gel ett måste.

Men vilken är egentligen den bästa brynmascaran för att få ögonbrynen att sitta snyggt hela dagen? ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat många av marknadens brow gels och har hittat favoriten som aldrig kommer att lämna necessären! Här är produkten du inte vill missa.

Annons

Så får du ögonbrynen att hålla snyggt hela dagen – beautyredaktören tipsar

tips ögonbrynsprodukt anastasia beverly hills brow freeze gel recension
ELLEs Veronica Henriksson har hittat produkten som skapar perfekta bryn!

"Jag ska vara ärlig... Jag har aldrig varit ett stort fan av soap brow-produkter. Förstå mig rätt, jag älskar resultatet, men tycker överlag att hårda, genomskinliga bryntvålar är svåra att applicera och jag har inte tålamod till att borsta hit och borsta dit. Tacka vet jag traditionella brow gels! Däremot tycker jag att det är få brynmascaror som faktiskt håller ögonbrynen på plats hela dagen, för efter några timmar ser jag ofta strå efter strå tappa formen. Har du samma problem? Jag har hittat lösningen – och den stavas Brow Freez Gel.

Annons
tips brynprodukt recension brow gel anastasia beverly hills brow freez
Klicka på bilden för att komma direkt till Brow Freeze Gel från Anastasia Beverly Hills.

Anastasia Beverly Hills är mästare på brynprodukter och det finns en anledning till att Anastasia Soare är Hollywood-stjärnornas brynguru. Brow Wiz och DipBrow Gel är bara några av många produkter från märket som har fått hänga med i min necessär länge. Men den relativt nya Brow Freeze Gel spelar i en helt annan liga. Bryngelen har en smidig kamborste, där ena sidan har korta piggar och andra sidan har något längre piggar. Applikatorn borstar snabbt och enkelt brynen på plats men är också enkel att forma ögonbrynen med. Den transparenta brow gelen ger en perfekt laminerad look och fixerar brynen fantastiskt. Dessutom torkar den snabbt, är dryg och är helt kladdfri när man fått in snitsen (tipset är att skrapa av borsten innan applicering på brynen) . Men mest imponerande är hållbarheten – för brynen sitter på plats hela dagen, oavsett vad! ELLE-galan, en blöt möhippa (vi pratar sommarens regnigaste kväll) och ett svettigt träningspass – inget uppdrag är för svårt för Brow Freeze Gel. "
ANNONS Här finns favoriten att köpa på Kicks!
ANNONS Klicka här för att komma till produkten på Lyko.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons