Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Frida Lund visar sin sminkrutin – kajalpenna som terapi

10 okt, 2024
AvBetty Regnström Larsson
Matkreatören och ELLE:s bloggare Frida Lund visar sin sminkrutin som passar både jobb och AW. Hon vill känna sig återfuktad, skapa glow och delar med sig av ett otroligt budgettips.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sminkrutinen som Frida Lund visar ELLE passar både jobb och AW. Hon börjar alltid sin rutin med ett serum från Mantle och sedan en ansiktskräm från Maggie by Kakan.

–Det viktigaste är att alltid vara återfuktad, säger Frida Lund.

Eftersom hon ska på en AW unnar hon huden en "blurring" primer.

–Jag brukar inte köra hela fejan, utan bara på ställen där jag vill att det ska se glowy ut. Den innehåller lite skimmer.

Se hela Frida Lunds sminkrutin i videon ovan och hör henne berätta om när hon började sminka sig vid 13 års ålder, hur en kajal kan fungera som terapi och bästa budgettipset på bronzer.

I videoserien Min Rutin får du en inblick i dina favoritkändisars beautyhemligheter. ELLE samlar maxat med inspiration för produkter inom smink, hudvård, parfym och hår – oavsett om du är ute efter en kaxig kvällslook eller en enkel vardagssminkning. Se våra videos och njut av ’’Min rutin’’ med ELLE – och inspireras till att uppdatera din egen rutin här.

Annons