Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

H&Ms nya satsning – öppnar två nya beautydestinationer

04 sep, 2024
hm beauty affär öppning stockholm
Nu står det klart att H&M öppnar inte bara en, utan två nya beautydestinationer – redan i höst! Här är allt du behöver veta om den nya skönhetssatsningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!

Hösten 2023 gjorde H&M en stor re-launch av sin makeuplinje. Med och tog fram de nya produkterna var ingen mindre än den internationella makeupartisten, tillika tidigare globala makeupartisten på modehuset Valentino, Raoúl Alejandre, som även sminkat celebriteter som Zendaya, Lil Nas X och Naomi Campbell. Nu fortsätter H&M att bredda sitt skönhetsuniversum– och till hösten öppnar två stora beautybutiker i Stockholm. Här är allt vi vet!

H&M beautys nya satsning – öppnar flaggskeppsbutiker med bara skönhetsprodukter

Redan i september slår H&M upp dörrarna till den första nya flaggskeppsbutiken. Beautybutiken kommer att ligga i Mall of Scandinavia i Solna och senare i höst öppnar även den andra flaggskeppsbutiken med enbart skönhetsprodukter på Drottninggatan 56 i city. Förutom det har H&M också tagit in 20 nya beautymärken till butikerna. Bland annat MAC, Kylie Cosmetics och Morphe. Men även många K-beauty-märken och det hyllade budgetmärket E.l.f cosmetics kommer att finnas på plats (och säljas exklusivt på H&M Beauty Flagship i Mall of Scandinavia mellan den 12-25 september).

Annons
hm beauty produkter

När öppas H&M beautys flagship store?

Det två beautybutikerna öppnar under hösten 2024. Flagship-butiken i Mall of Scandinavia öppnar redan den 12 september, medan butiken på Drottninggatan slår upp dörrarna senare i höst.

Annons