Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Miriam Bryant om sin sminkrutin: "Jag har världens sämsta pigmentförutsättningar"

17 okt, 2024
AvBetty Regnström Larsson
Miriam Bryant visar sin hudvårds- och sminkrutin i detta avsnitt av Min rutin. Hon visar hur hon stylar sina nya blekta bryn och ger tips på hur man kan lugna blossande hud.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Artisten Miriam Bryant skrubbar huden både morgon och kväll och är noga med att återfukta den. Hon berättar i videon ovan att hon hade lite problem med akne i tonåren och att hennes hud lätt blossar upp.

–Jag är ju britt-finne, så jag har ju världens sämsta pigmentförutsättningar. Jag blir röd, så jag vill gärna vara kall och matt i sminket.

Miriam Bryant började sminka sig i sjätte klass. I samma veva lyssnade hon mycket på Broder Daniel och Håkan Hellström – och klippte av sig sitt hår.

–Jag ville ha den stilen och ha kort hår. Sen var det en kille som tyckte att jag skulle ha långt hår, så då ångrade jag mig. Men vem fan bryr sig om vad killar tycker?

Se mer av Miriam Bryants hudvårdsrutin, hur hon stylar de nya blekta ögonbrynen och hur hon sminkar sig till vardags i videon ovan.

I videoserien Min Rutin får du en inblick i dina favoritkändisars beautyhemligheter. ELLE samlar maxat med inspiration för produkter inom smink, hudvård, parfym och hår – oavsett om du är ute efter en kaxig kvällslook eller en enkel vardagssminkning. Se våra videos och njut av ’’Min rutin’’ med ELLE – och inspireras till att uppdatera din egen rutin här.

Annons