Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Säsongens stora nageltrend Moscow mule nails – inspirerad av den populära drinken

16 okt, 2024
Moscow mule nails naglar trend manikyr höst
Kopparfärgade naglar i chrome – så ser höstens trendiga manikyr ut! Inspirationen? Den populära drinken Moscow mule, såklart. Här hittar du bästa nagelinspirationen till den populära manikyren.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Manikyrdrömmar #3 – ChromenaglarBrand logo
Manikyrdrömmar #3 – Chromenaglar

Den röda och klassiska manikyren hör ofta hösten till, men i år har säsongens stora trendfärg också hittat till naglarna. Vi pratar såklart om burgundy nails – manikyrtrenden där den djupa och eleganta, vinröda färgen står i fokus. Burgundy nails handlar om att hålla naglarna enkla och stilrena och det tacksamma med manikyren är att den går att matcha med allt.

Men som en rolig uppstickare till den enkla (men ack så eleganta) burgundy-manikyren ser vi en annan nageltrend – som är allt annat än dov och diskret. Här är allt du behöver veta om den omtalade manikyren Moscow mule nails – som är inspirerad av den populära drinken med samma namn.

Annons

Moscow mule nails – trendiga manikyren i höst

Moscow mule nails prickar in två av årets stora nageltrender: chromenaglar och naglar i jordnära toner. Och visst var det utan tvekan Hailey Biebers omtalade glazed donut nails som blev startskottet på den högglansiga och metalliska nageltrend som dominerat de senaste åren – för nu ser vi den skinande manikyren i mängder av färger och former.

Nageltrend: Moscow mule nails

Den kopparfärgade manikyren Moscow mule nails är inspirerad av glaset till den populära drinken med samma namn. Men det går såklart att göra många olika varianter av den omtalade nageltrenden.

Annons

Nageltrend: Kopparfärgade naglar i chrome

Chic, enkel och stilren – men med det lilla extra! Så går det att beskriva de kopparfärgade Moscow mule nails. Långa, korta, raka och spetsiga – vi ser den stilsäkra manikyren på alla former.

Nageltrend: Bruna chromenaglar

För att få till den perfekta kopparfärgade chromelooken på naglarna använder man en brun färg som bas.

Annons

Nageltrend: Moscow mule nails med detaljer

Ett roligt sätt att göra manikyren mer lekfull är genom att variera mösnter på naglarna. Och visst går det att kombinera Moscow mule nails med den stora manikyrtrenden 3d-naglar!

Nageltrend: Chromenaglar i koppar

Hur mörk bas du vill ha på dina chromenaglar beror på nyans på basfärg. En klassisk Moscow mule-manikyr är i klar koppar, men går såklart även att göra i mörkare brun.

Annons

Nageltrend: Fransk manikyr med chrome

chromenaglar trend moscow mule nails manikyr
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Under modeveckan för AW24 såg vi också fler varianter av chromenaglar och folienaglar. Bland annat i kombination med en fransk maniyr!

Foto: Instagram, Launchmetrics/Spotlight

Annons