Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender

Old money bob – så lyckas du med säsongens stora trendfrisyr

13 aug, 2024
old money bob hårtrend frisyr hår trend
Korta längder och mycket volym, så vill vi ha håret i höst! Här är allt om säsongens trendiga bob – Old money bob.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Matilda Djerfs oväntade hårhack – så behåller du volymenBrand logo
Matilda Djerfs oväntade hårhack – så behåller du volymen

Den kommande säsongens hårtrender visar att vi står inför ett skifte. Vi är trötta på det perfekta och vill ha mer liv och rörelse – gärna känslan av att vi precis kommit ur duschen och låtit håret självtorka! Ofixade längder, hårfärger som sticker ut och punkiga stylings är några av frisyrerna och stylingen som sticker ut bland höstens hårtrender. Samtidigt ser vi att gardinluggen får ta ett steg åt sidan för att ge plats åt den långa luggen som vilar snyggt över ögonbrynen.

Annons

Men vi har såklart inte fått nog av boben, trendfrisyren som vi ser överallt! Flipped bob, hydro bob och en klassisk kapad bob är några varianter av klippet som dominerat under 2024. Men nu är det dags att välkomna en ny typ av bob: Old money bob! Här är allt du behöver veta om trendfrisyren.

Säsongens stora hårtrend – allt om old money bob

Old money bob har gått viralt på sociala medier, och vi har bland annat Zendaya , Elsa Hosk och Sydney Sweeney att tacka. Lyxig och elegant, så går det bäst att beskriva klippet. Med en Old money bob handlar det om att höja volymen – ordentligt. Längderna och topparna ska vara formade, men inte lockade (tänk bounce) och det enklaste sättet att lyckas med looken är med hjälp av en varmluftsborste.

höstfrisyr trend old money bob
The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

Hårtrend: Old money bob

En old money bob slutar strax under hakan, men går såklart att ha kortare (eller något längre). För att få till den fylliga looken till håret är det till en fördel om du har tjockare längder. Men det går också att skapa illusionen av tjockare längder med hjälp av bland annat en volymmousse eller thickening spray.

Annons

Hårtrend: kort Old money bob

hårtrend old money bob frisyr styling trend
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Mycket volym och elegant formade längder – så beskrivs trendfrisyren Old money bob. Addera gärna en glansprodukt för att skapa en extra lyxig look!

Hårtrend: Old money bob med volym

old money bob frisyr styling trend
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Snåla inte med volymprodukter – från botten till toppen! Volymschampo och balsam, mousse, volymspray och en lotion för att hålla ihop topparna är några av produkterna som gör jobbet!

Annons

Hårtrend: lång old money bob

låg bob frisyr trend
Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Vill du inte klippa håret till hakan är en något längre Old money bob såklart lika snyggt!

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons