Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Beautyredaktören tipsar: Månadens stora snackisar värda ett köp

31 maj, 2024
Solskydd som för tankarna till den sydamerikanska hettan, en limiterad läpptrio och solsäkra val för håret! Här är månadens bästa beautysläpp som du inte får missa.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!Brand logo
Shoppa beauty i Stockholm med ELLEs beautyredaktör!

Känner du den? Solen! Inte bara värmer den skönt och ger huden en gyllene glöd – den gör också mycket för humöret. Med sommarmånaden här, visar sig också säsongens bästa beauty och vi ser pulshöjande lanseringar som sätter färg på badrumsskåpet!

Charlotte Tilburys efterlängtade parfymer har hittat till Sverige, Lancôme bjuder på en riktig trestegsraket och Sol de Janeiro gör att vi nu kan uppleva det bästa av Brasilien, utan att behöva åka en meter.

Annons

Beautyredaktören tipsar – 6 nya skönhetslanseringar du inte vill missa

ELLEs beautyredaktör har samlat allt du behöver veta om sommarens bästa beautylanseringar!

bästa skönhetsprodukter beauty tips smink hudvård nyhet sommar
ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat sommarprodukterna värda ett köp!

Solskydd från Sol de Janeiro

Suveräna solskydd– javisst! Nu behöver du inte flyga långt för att uppleva det bästa av Brasilien. Det är dags att välkomna en väldoftande SPF-trio som för tankarna till den sydamerikanska hettan. I nya Rio radiance SPF collection från Sol de Janeiro finns bland annat en solcrème med skimrande finish och en spray som gör appliceringen till en fröjd.
ANNONS Här hittar du produkterna!

Annons
sol de janeiro solskydd
<a href="https://dot.kicks.se/t/t?a=1179647808&amp;as=1212076637&amp;t=2&amp;tk=1&amp;url=https://www.kicks.se/sol-de-janeiro/hudvard/solskydd&amp;epi=EL-bty--manadens-soldejaneiro-" target="_blank" rel="nofollow">Klicka på bilden för att komma till produkterna.</a>

Ögonserum från Lancôme

Ögonserum är en produkt­kategori som exploderat! Ny på hudvårdshyllan är Rénergie h.c.f. triple serum eye från Lancôme som bjuder på en härlig ingredienscocktail. Hyaluronsyra, peptider, niacinamid och C-vitamin gör detta serum till en riktig succé.
ANNONS Läs mer om och köp serumet här.

lancome ögonserum tips
<a href="https://ion.lyko.com/t/t?a=1117786221&amp;as=1212076637&amp;t=2&amp;tk=1&amp;url=https://lyko.com/sv/lancome/lancome-renergie-multi-lift-ultra-20ml&amp;epi=EL-bty--manadens-lancome-" target="_blank" rel="nofollow">Klicka på bilden för att komma till ögonserumet från Lancôme. </a>

Solskydd för håret

Med sommar, sol och dopp i poolen kommer också slitna toppar, blekta längder och torrt hår. Visste du att även håret behöver skyddas mot solens starka strålar? Sachajuans Hair in the sun och Hair after the sun är den perfekta duon för soliga dagar.
ANNONS Här hittar du nyheterna från Sachajuan!

Annons

Limiterade läppstift från Hèrmes

Hermès visar vägen – nu sätter vi färg på läpparna! Den limiterade trion Rouge Hermès bjuder på en härlig färgklick för alla tillfällen. Säsongens mest sprudlande tillskott i necessären tackar vi det franska modehuset för.
Här hittar du de vackra läppstiften.

hermes läppstift
<a href="https://www.hermes.com/se/en/category/make-up/lips/#|" target="_blank" rel="nofollow">Klicka på bilden för att komma till Hèrmes limiterade läppstift.</a>
Annons

Charlotte Tilburys dofter

Charlotte Tilbury ger sig in i parfymens universum och lanserar sex dofter för hela känsloregistret. AI, färgteori, känslostärkande molekyler och kristaller har varit med och skapat dofterna Cosmic power, Calm bliss, Magic energy, Joyphoria, More sex och Love frequency.
ANNONS Här kan du upptäcka Charlotte Tilburys dofter.

<a href="https://id.nk.se/t/t?a=1665588860&amp;as=1212076637&amp;t=2&amp;tk=1&amp;url=https://www.nk.se/kategori/charlotte-tilbury-doft&amp;epi=EL-bty--manadens-ct-" target="_blank" rel="nofollow">Klicka på bilden för att komma direkt till hela doftkollektionen.</a>
Annons

Versos nya hudvård

Utjämnande, stärkande, återfuktande och lystergivande. Natural glow från Verso lovar mycket och sviker inte! I den nätta tuben finns C-vitamin, niacinamid och bakuchiol som ofta beskrivs som naturens svar på retinol.
ANNONS Klicka här för att läsa mer om nya Natural glow.

verso glow hudvård skönhet nyhet
<a href="https://ion.lyko.com/t/t?a=1117786221&amp;as=1212076637&amp;t=2&amp;tk=1&amp;url=https://lyko.com/sv/verso-skincare/verso-n2-natural-glow-40-ml&amp;epi=EL-bty--manadens-verso-" target="_blank" rel="nofollow">Klicka på bilden för att komma direkt till nyheten från Verso.</a>
Annons