Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i test Se Min Rutin Skönhetsredaktörens favoriter Parfymer Beautytrender Adventskalendrar med skönhet

Beautyredaktören: "Här är hudvårdsprodukten som räddar mig – varje höst"

14 okt, 2024
hudvård höst tips produkt
Den kallare säsongen är här och det är dags att byta (hudvårds)garderob! Har du också problem med torr hud som känns stram och irriterad? Du är inte ensam! ELLEs Veronica Henriksson har SOS-produkten som gör jobbet – dag och natt! Läs allt om favoriten som kostar under 300 kronor!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #31 – Miriam BryantBrand logo
Min rutin #31 – Miriam Bryant

Första lövet har fallit och plötsligt skriker huden efter fukt! Det är samma visa varje år, men trots det kommer den strama känslan i ansiktet, tillsammans med rodnaden och torrheten, ändå som en chock... Men du kan andas ut! ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat allt du behöver veta om superkrämen som gör jobbet, alla timmar om dygnet.

ELLE älskar: Bästa ansiktskrämen för torr hud – beautyredaktörens favorit

Läs hela recensionen om den utvalda favoriten – som kostar under 300 kronor.

Veronica Henriksson ELLE skönhetsredaktör
ELLEs Veronica Henriksson har hittat produkten som gör torr och stram hud till ett minne blott!

Bästa ansiktskrämen för torr hud – Midnight Blue Calming Cream från Klairs

"Samma visa varje år – temperaturen sjunker och huden går bananas. Torra fläckar, irritation, rodnad och kli... Känner du igen dig? För mig är det som att sekunden det första höstlövet når marken, så kommer också den första torra fläcken i ansiktet, och över en natt känns huden stram, torr och röd. Plötsligt sitter dessutom exakt allt smink dåligt. Det lilla glow som var kvar efter sommaren är som bortblåst, och istället känns huden glåmig och irriterad, trots ett gediget försök med både exfoliering och flertalet lager av dyra serum.

Annons

krämen har en konsisten som bäst går att beskriva som ett fluffigt och omfamnande duntäcke.

Veronica Henriksson, beautyredaktör ELLE

Men det är inte så konstigt att huden blir torr, speciellt under årets mörkare månader. Sveriges kalla och torra vinterluft kan leda till att huden förlorar fukt. Och kontrasterna mellan den kalla luften ute och den varmare temperaturen inne, gör att huden kan reagera och blir röd och irriterad. Tack och lov finns det favoriter som över en natt återställer och återfuktar den törstiga stackars huden.

klairs midnight blue hudvård torrt ansikte bästa produkt
Klairs Midnight Blue Calming Cream återställer huden över en natt! Klicka på bilden för att komma till produkten.

Klairs ANNONS Midnight Blue Calming Cream är ansiktskrämen som jag plockar fram varje höst och favoriten har varit min trotjänare i många år! Ansiktskrämen är verkligen den perfekta produkten när vi är lite mellan säsong, och när huden inte behöver det tunga artilleriet i badrumsskåpet riktigt än. Rodnad, torrhet, stramhet, glåmighet och kli – inget problem är för stort för krämen vars konsistens bäst går att beskriva som ett fluffigt och omfamnande duntäcke.

Direkt vid applicering har den ljusblå krämen en svalkande effekt på huden. Konsistensen är något tjockare, men huden säger slurp och tack. Redan efter en natts användning har krämen gjort succé! Huden känns mindre torr och mindre irriterad – men mer "plumpad". Det bästa av allt är att krämen även går att använda på dagen, utan att kännas för fet i ansiktet. Makeup glider på felfritt och sitter perfekt från morgon till kväll, utan att rulla eller krackelera.

Ansiktskrämen från Klairs är också perfekt att använda om du till exempel överexfolierat huden, bränt dig i solen eller gjort en avancerad ansiktsbehandling. Den innehåller nämligen centella asiatica, eller cica som det även kallas, som har lugnande och läkande egenskaper.

Testa och tacka mig sen! Jag vågar nästan lova att du inte kommer att bli besviken!"
ANNONS Här hittar du favoritkrämen hos Glowid.
ANNONS Här kommer du till produkten hos Bangerhead.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons