En vild höst

07 okt, 2013
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

20131007-132502.jpg

Vi är just nu på Atelier food där Svenska Jägarförbundet bjudit in kockar som lagar deras vilda rätter. Dovhjort, älg och vildsvin tillagat av kockar från restauranger som Lux – dag för dag, F12, Nosh & Chow med flera. Jag har personligen aldrig ätit bättre vilt än vad jag gör just nu :)

Här är en smarrig tartar på rådjur:

20131007-132244.jpg

Och här är en guide på restauranger i Sthlm som serverar gott vilt:

20131007-132420.jpg

Mattias Dahlgren var på plats och berättade att han nu serverar dovhjortshjärta på sin restaurang – något som aldrig hade fungerat för 10 år sedan men nu är folk mer nyfikna.

20131007-132731.jpg

Annons