Ny indisk restaurang, med topphemliga kryddblandningar

23 nov, 2011
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Igår var jag på en storslagen presslunch för en ny indisk restaurang, Indian Garden på Västgötagatan 18 i Stockholm. Den prisbelönte krögaren ( b la två Gulddrakar) Karim Razaul, serverade en en mängd smakrika rätter, alla baserade på  väl bevarade hemliga kryddblandningar. Allra godast var en förrätt som bestod av  hemlagad  marinerad färskost, Zafrani Panner Tikka. Den klassiska indiska rätten, Chicken Tikka Lababdar, var perfekt tillagad, supermör och smakrik. Restaurangen kan ta upp till 170 sittande matgäster och uppdelad i tre olika avdelningar samt en ambitiös bar. Det öppna köket ger en extra upplevelse och gör att gästerna kan se när kockarna arbetar.

Annons