Lyxig lunch på Grand Hôtels veranda!
Idag slår Grand Hôtel upp dörrarna till sin ”nya” veranda, efter en omfattande renovering, både i matsal och kök. Specialiteten på menyn blir ett lyxigt, svenskt smörgåsbord.
På smörgåsbordet kan man bland annat njuta av en fantastisk rensouvas och härlig carpaccio:
Det kommer finnas runt 50 olika rätter men även en à la carte meny som visar upp vår svenska husmanskost. I ett nytt bufféområde kommer de även hålla temabufféer som skaldjursveckor, västerbottensbuffé och kräftbuffé – allt för att värna om våra svenska mattraditioner. Och som alltid på Grand Hôtel så håller maten hög kvalitet.
Den nya inredningen är klassisk, tidlös och elegant men samtidigt modern med en internationell känsla. Inte så konstigt kanske när man tagit in Londonbaserade arkitektbyrån Richmond International som även gjorde inredningen till Cadierbaren.
Ett litet axplock av den kalla delen på smörgåsbordet:
Vi fick oss en riktigt härlig lunch när vi fick prova smörgåsbordet. Här är Jenny och Suzanne: