Nytt koncept hos restaurang Pontus!

23 okt, 2013
AvSuzanne Ribbing
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På lunchen testade vi restaurang Pontus nya koncept, Pontus! Temptation. Det består av fyra specialkomponerade menyer. Blev lite kär i Rockn´n Rollie Bollie, med undertexten svarta tighta jeans möter fransk Champagne och ljuv musik uppstår. God prisvärd mat, snygg grafisk profil och smarta menyer. Vi fick provsmaka Kalixlöjrom med krämigt vaktelägg, grovrivet rågbröd och brynt smör, från menyn Where the wild things are.  Rökbakad rotselleri och saltstekt blekselleri med svart vitlök och smörad kålbuljong, från det vegetariska temat Terra Nostra. Och Ankleverburgare Rossini med fikon och rökt märg från Rock´n Rollie Bollie.

Vinpaketet till består av utvalda Champagner från Bollinger.
Vinpaketet till består av utvalda Champagner från Bollinger.
Mmmmm, löjrom.
Mmmmm, löjrom.
Annons
Rotselleri från vegomenyn.
Rotselleri från vegomenyn.
Annons