Skinkmackepremiär

22 nov, 2013
AvÅsa Pavuls
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Krögaren Johan Jurekog från den kötttinriktade restaurangen AG i Stockholm har tillsammans med Scan skapat en skinkmacka gjord på svensk rapsgris. Till det serverades ölstuvad grönkål, konjakssenap och en specialtillverkad ljus lager som Södra Matfabriken tagit fram i samarbete med Johan på AG och som passade perfekt till skinkan. Vill du också prova? Från och med idag fram till den 21/12 kan du komma i rätt julstämning och avnjuta denna skinkmacka och ett glas skinköl på AG. Missa inte!

bild[6]
bild[3]
Annons

Johan Jureskog berättar att det var kärleken till julskinkan som låg till grund för samarbetet med Scan.

bild[4]

Skinkölen är en ljus lager med lätt maltig kropp och aromatisk humlebeska som lyfter fram sältan i skinkan.

bild[7]
Annons