ANNONSSAMARBETE MED BUGABOO

Baby on board – limited edition-vagnen för stilrena barnvagnspromenader

05 sep, 2024
AvJenny Thorell
Bugaboo Noir Limited Edition kombinerar snygg och innovativ design med nyanser inspirerade av natthimlen. Här är vagnen som lyfter alla barnvagnspromenader.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Med sin senaste lansering skapar Bugaboo de bästa förutsättningarna för rullande sovstunder och bekväma promenader under många år framöver. Som nybliven förälder hamnar vagnen i centrum för de flesta aktiviteter – att hitta barnvagnen som passar din familjs livsstil är därför av stor betydelse.

Bugaboos exklusiva lansering, Noir Limited Edition kommer i tre nyanser inspirerade av natthimlen.

Med Bugaboos senaste exklusiva lansering, Noir Limited Edition har man uppdaterat den ikoniska Bugaboo Fox 5 med ny design och nyanser inspirerade av natthimlen, där fokus ligger på unika detaljer och komfort.

Unika nya nyanser

Den prisvinnande barnvagnen som fått en uppdaterad look kombinerar en sober färgskala med nytänkande design och går att förbeställa från och med den 29 augusti på Bugaboo.com.
De tre nyanserna inspirerade av natthimlen finns i Midnight Green – en djupgrön skogsnyans, Amber Glow – en varm och disigt gul ton och Black Moonlight – en djup och bläcksvart nyans, som alla blir ett stilrent blickfång på barnvagnspromenaden. De iögonfallande nyanserna kan också matchas med unikt framtagna tillbehör som åkpåse och skötväska i samma ton för en perfekt match.

Mixa och matcha bland limited edition-tonerna för att skapa en unik barnvagn.

Vagnarna är klädda i mjuka quiltade tyger och för att skapa en vagn som fungerar sömlöst genom alla årstider har man producerat en exklusiv Comfort Knit-sits som hjälper till att reglera temperaturen i dynorna.

Premiumtygerna i vagnen har tagits fram av återvunna material och resten av vagnen tillverkats av biobaserat material, i stället för plast tillverkat av fossila bränslen, vilket sänker vagnens koldioxidavtryck med 19 procent. Bugaboos ambition är att skapa hållbara produkter med lång livslängd och stor hantverksskicklighet, som kan användas av mer än en familj.

Detaljer för familjen i fokus

Första tiden med ett spädbarn är liggdelen det självklara valet, men när barnet växer ska det vara enkelt att byta till sittdelen. Eftersom det ibland tar några försök innan barnet är redo att byta till sittande vill man gärna göra bytet utan krångel. Med Bugaboo Noir Limited Edition är sittdelen enklare än någonsin att sätta på och bara ett snabbt knapptryck bort.

Det är smidigt att byta mellan sitt- och liggdel på Bugaboo Noir Limited Edition

Vagnens förvaringsmöjligheter har även uppgraderats, med en extra stor undersäteskorg. Undersäteskorgen rymmer 10 kilo, och går enkelt att stänga vilket är tacksamt och bekvämt för småbarnsfamiljer på språng. Designen möjliggör för dig att på ett smidigt och enkelt sätt få med dig det du behöver under promenaden, och skyddar dina saker i olika väderförhållanden – undersäteskorgen harmoniserar också perfekt med färgnyansen på resten av din vagn.

Bugaboo Noir Limited Edition i Amber Glow.

Bugaboo Fox har alltid varit i en klass för sig när det kommer till prestanda och körkänsla. Både du och barnet får en mjuk och smidig åktur med en lättmanövrerad vagn som glider över alla underlag i alla säsonger, från sand till snö. Med Bugaboo behöver vi aldrig vara oroliga för att inte komma fram vilket säkerställer att vi alltid har en trygg plats för våra barn, som är bekväm och pålitlig för hela familjen.