ANNONSSAMARBETE MED AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Beauty-kväll med ELLE och hyllade hårvårdsmärket – bilder från det exklusiva eventet

30 sep, 2024
AvJenny Thorell
ELLE teamade upp med Authentic Beauty Concept för ett inspirerande event med hösthår i fokus. De hundra inbjudna gästerna minglade med Authentic Beauty Concepts stylister och fick en kväll maxad med hårinspiration.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

När vi går in i en ny säsong behöver håret en uppfräschning – och vad är bättre än en kväll full av inspiration, trendsnack och tips? Tillsammans med Authentic Beauty Concept bjöd ELLE in sina beautyintresserade läsare till en exklusiv kväll där man fick testa produkter, mingla med andra beautyintresserade och få håret stylat av experter. Två lyckliga gäster blev under kvällen utvalda att bli ambassadörer för Authentic Beauty Concept under sex månader, och alla gäster gick självklart hem med en välfylld goodiebag!

Hårvårdsmärket Authentic Beauty Concept som är en hyllning till den naturliga skönheten och rena ingredienser levererade under kvällen hårvårdsupplevelser utöver det vanliga.

Under kvällen fick gästerna bekanta sig med Authentic Beauty Concept som varumärke och träffa varumärkets experter på plats.

Stylister visade bästa tipsen för hur man använder varumärkets produkter och man kunde få håret stylat med produkter särskilt utvalda för ens hårtyp.

Gästerna fick testa hela sortimentet av produkter under vägledning av Authentic Beauty Concepts experter.

Självklart så fick man experthjälp för att hitta nya favoritprodukter och en skräddarsydd hårrutin inför hösten.

ELLE:s beautyredaktör Veronica Henriksson pratade höstens hårtrender inom färg, frisyr och styling.

Jonny Westberg som är hårspecialist och utbildare på Authentic Beauty Concept var på plats för att inspirera gästerna. Liksom Andina Odhnoff, Head Of Authentic Beauty Concept i Sverige som berättade om varumärket.

Gästerna minglade och testade produkter.

Under kvällen bjöds det på goda wraps och Carlsberg stod för drycken.

När gästerna gick hem fick de med sig en härlig goodiebag fylld av Authentic Beauty Concepts produkter.

Läs mer om Authentic Beauty Concept här