ANNONSSAMARBETE MED MQ MARQET

Dags att uppdatera höstgarderoben – säsongens viktigaste modetrender

21 aug, 2024
AvJenny Thorell
Höstsäsongen är runt hörnet och det börjar bli dags att byta ut sommargarderoben mot skräddade siluetter, stickade set och uttrycksfulla detaljer. Här är plaggen och accessoarerna som skapar en stilsäker höst!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Sommaren går mot sitt slut och vi börjar sakta men säkert blicka mot säsongen som ligger framför oss. Hösten är utan tvekan årets viktigaste modesäsong och då vi som mest önskar bli inspirerade och uppdaterade. Varumärket Stockh lm Studio lanserar nu sin nya kollektion som går under Poetic City Life och beskrivs som en blandning av mjukt och hårt. Här möts romantiska volanger och blomdetaljer i mjuka, skira material med svart läderimitation, kritstrecksränder och denim i svart och blått.


Kjol: 699 kr

Kofta: 699 kr

Kollektionens nyckelsiluetter är korta jackor och stickade set, och plagget vi kommer sukta efter allra mest är den långa bandeau-toppen med markerad midja som går att klä upp och ner. Färgskalan som går i pudrigt rosa och beige med många svarta inslag är smickrande för alla och funkar perfekt att komplettera med plagg du troligtvis redan har i garderoben.

Bandeau-topp: 699 kr

Jeans: 799 kr

Väska: 599 kr

När temperaturen sjunker är det självklart en prioritet att hålla värmen. De snygga stickade seten från kollektionen i beige och rosa är idealiska övergångsplagg som inte bara värmer oss i svala höstvindar utan också går att mixa och matcha på ditt sätt. Tillsammans med den korta jackan från kollektionen skapas en klassisk höstlook som du kommer älska att bära i flera år framöver.

Kort jacka: 1299 kr

Stickad tröja: 699 kr

Stickad kjol: 699 kr

6 outfits som lyfter höstgarderoben

Den långa jeanskjolen, fluffigt stickade koftor och silkiga toppar matchat med säsongens snyggaste skor och smycken. Här är 6 outfits att inspireras av inför höstens garderobsuppdatering.

Svartvitt är en klassiker som aldrig går ur tiden. Lyft den svartvita looken med distinkta detaljer som rosetter i läder och chunky smycken så har du prickat in säsongens stil perfekt.

Skjorta: 699 kr

Pumps med rosett: 2500 kr

Jacka: 1499 kr

Jeans: 799 kr

Halsband: 799 kr

Örhängen: 349 kr

Höstens kontorslook! En skräddad powerkavaj matchat med en skön topp i blankt material, bekväma klackar och en stickad kjol sätter stilen på jobbet.

Kavaj: 1299 kr

Stickad kjol: 699 kr

Topp: 599 kr

Klackar: 2500 kr

Örhängen: 599 kr

Sommarens stora favorit, den långa jeanskjolen dröjer sig kvar in på hösten. Bär tillsammans med en silverklack och jacka i läderimitation så trippar du stiligt in i hösten.

Kjol: 699 kr

Jacka: 1299 kr

Topp: 299 kr

Klackar: 2500 kr

Ring: 499 kr

Höstens plagg! Den långa bandeau-toppen ger en skräddad siluett och lyfter en kjol eller ett par jeans. Bär som den är eller med en kofta över.

Bandeau-topp: 699 kr

Kjol: 699 kr

Kofta: 699 kr

Väska: 599 kr

Armband med pärlor: 349 kr

Ring: 499 kr

Chic i rött! Höstens färgskala går ofta i svart så satsa på detaljer i en stark och iögonfallande färg.

Kjol: 699 kr

Topp: 499 kr

Skor: 2500 kr

Väska: 699 kr

Armband: 499 kr

Detaljrikt! Den stickade klänningen i mjuk beige med dekorativa ärmar och svarta sömmar blir ett blickfång varje gång du bär den. Matcha med rosettprydda klackar, en klassisk kavaj och silversmycken för en snygg effekt.

Klänning: 699 kr

Kavaj: 1699 kr

Klackar med rosett: 2500 kr

Skärp: 699 kr

Örhängen: 599 kr

Ring: 499 kr