ANNONSSAMARBETE MED AMAZON PRIME
Artikeln innehåller reklamlänkar

Drömsommar 2024: Tipsen som maxar semestern

08 jul, 2024
AvJessica Lagergren
Ibland krävs det så lite för att få till de där perfekta stunderna som du aldrig glömmer. Här är tipsen på hur du kan maxa din semester (utan att behöva resa iväg).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Skapa din drömsommar och gör den minnesvärd med små enkla medel. Den 16-17 juli är det dags för den efterlängtade sommarrean där medlemmar hos Amazon Prime får tillgång till tiotusentals erbjudanden.

Under Amazon Prime Day kan du shoppa det mesta du kan tänkas behöva för en minnesvärd sommar, till riktigt bra priser. Skapa din önskelista för Amazon Prime Day redan nu och optimera sommarnjutningen med dessa tips.

1. SkaPA din drömoas

Har du en balkong eller uteplats som behöver lite kärlek? Testa att möblera om och addera inredningsdetaljer och skapa din drömoas. Låt uteplatsen eller balkongen bli en naturlig plats för härliga samtal, avkoppling och mys. Addera mjuka textilier, portabel belysning och färgglada krukor.

Batteridriven lampa, köp här.

2. Sväva mellan två träd

När det är för varmt inomhus – sov ute! Du behöver inte mycket utrustning för att sova utomhus en natt. Bädda upp med kuddar och täcke på balkongen eller sätt upp en hängmatta mellan två träd i trädgården. Njut av att sväva fritt ute i det fria och somna till naturens ljud.

Hängmatta, köp här.

3. Staycation

Överraska din partner eller bästa vän med en hotellövernattning i er egen stad. Packa en weekendväska och njut av en staycation och upplev ställen i din närhet som du aldrig hinner upptäcka. Passa också på att maxa hotellvistelsen genom att avsluta kvällen med filmmaraton i sängen tillsammans med room service.

Weekendväska, köp här.

4. Träna – var du än är

Du behöver inte ha tillgång till ett gym för att hålla i gång träningen i sommar. Utnyttja det fina vädret och flytta ut ditt träningspass i naturen. Varva löpning med styrkepass tillsammans med träningsband. Dessa är betydligt lättare att ta med sig än hantlar och viktplattor – men ger bra motstånd för musklerna.

3-pack träningsband med olika motstånd, köp här.

5. Baka tillsammans

Sommaren är en perfekt tid att baka olika kakor, pajer och tårtor med säsongens bär och frukter. Trenden att använda skärbrädor i trä för att lägga upp på fortsätter och hos Amazon.se hittar du just detta till riktigt bra pris med smidig hemleverans tack vare Amazon Prime. Vad sägs om en pavlova med färska jordgubbar, frasig maräng och lättvispad grädde?

Skärbräda i trä, köp här.

6. Stargazing

Finns det något mer romantiskt än att se ett stjärnfall tillsammans med sin partner? Med en stjärnkikare kan du och den du älskar njuta av att se stjärnhimlen på nära håll. Packa i ordning en picknickkorg med det ni tycker om och bege er ut när det blivit mörkt. För att skapa de bästa förutsättningarna är det bra om det inte är gatubelysning eller andra lampor i närheten.

Stjärnkikare, köp här.

7. Baklängesmiddag

Bjud in dina bästa vänner och ät en baklängesmiddag. Precis som det låter börjar ni med dessert följt av varmrätt och avsluta med förrätt. Duka med porslin i lantlig stil för att förstärka sommarkänslan. En baklängesmiddag blir en annorlunda och mysig upplevelse som garanterat kommer lämna er med ett härligt sommarminne.

Set med fyra tallrikar, köp här.

8. Strandhäng

Boule, strandtennis eller uppblåsbara enhörningar eller munkar. Det finns massor av roliga leksaker till stranden som gör livet lite härligare för hela familjen. Flytande hängmattor, en uppblåsbar avokado eller olika spel passar utmärkt när ni är i närheten av vatten.

Bouleklot i trä, köp här.

9. Bokmaraton

Sommaren är den ultimata tiden för en sociala medier-detox. Radera apparna och lägg ifrån dig telefonen för att vara mer i nuet. Den tid du annars hade lagt på att scrolla på telefonen kan du nu i stället ägna åt att läsa böcker. Bege dig in i en ny, spännande värld samtidigt som du lutar dig tillbaka i solstolen. På Amazon finns massor av titlar, både på svenska och engelska!

Boken "Ångrar dig" av populära Colleen Hoover, köp här.

Om Amazon Prime Day

Den 16-17 juli är det äntligen dags för den årliga sommarrean för alla som är medlemmar på ANNONS Amazon Prime. Förbered dig på fantastiska erbjudanden och börja fila på önskelistan redan nu.

ANNONS Till Amazon.