ANNONSSAMARBETE MED CAMILLA PIHL

Exklusiv liveshopping ikväll 20:00 – uppdatera höstgarderoben med CAMILLA PIHL

14 okt, 2024
AvJenny Thorell
Ikväll 20:00 sänder ELLE tillsammans med Camilla Pihl och influencern Lovisa Barkman en liveshopping med unika erbjudanden och tävlingar, och i november öppnar det norska modemärket en exklusiv pop-up butik på NK i Stockholm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Oslo-baserade modemärket CAMILLA PIHL som grundades 2018 av influencern och entreprenören Camilla Pihl står för den skandinaviskt chica stilen med klassiska siluetter och en neutral färgpalett. Här får vi en komplett garderob med funktionella, stilrena och kvalitativa vardagsplagg. Nu kan du upptäcka CAMILLA PIHL– den 6 november öppnar varumärket en pop-up butik på NK i Stockholm och ikväll 20:00 är det dags för liveshopping.

Här kan du se live-sändningen IKVÄLL KL 20:00

Inspirerande liveshopping med ELLE

Ikväll sänder ELLE och Camilla Pihl tillsammans med varumärkets ambassadör Lovisa Barkman en liveshopping på ELLE.se. Camilla Pihl och Lovisa Barkman kommer visa upp sina favoriter från höstkollektionen och märkets julkollektion, och inspirera tittarna till hur du stylar plagg och mixar och matchar mellan kollektionerna.

Under kvällen kommer läsarna kunna shoppa med en exklusiv rabattkod och tävla om att vinna en outfit från CAMILLA PIHL och en prenumeration på ELLE. Missa inte det här!

Influencern Lovisa Barkman är CAMILLA PIHLS ambassadör och kommer finnas med både på liveshoppingen och på NK.

Pop-up butik på NK i Stockholm

I pop-up butiken som kommer finnas på NK mellan 6 – 26 november kommer du hitta noga utvalda favoriter från de olika kollektionerna. Den 7 november kommer grundaren Camilla Pihl och ambassadören Lovisa Barkman finnas på plats och berätta om sina personliga favoriter och du som handlar får en unik goodiebag. Missa inte!

Upptäck Camilla Pihls kollektioner här