ANNONSSAMARBETE MED SCHWARZKOPF GLISS

Höstens hår-räddare – ta hand om håret efter sommaren

19 aug, 2024
AvJenny Thorell
Sommarens sol och bad sliter på håret så nu när hösten rullar in är det dags att plocka fram produkterna som vårdar och bygger upp. Här är höstens hår-räddare!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Från salta och solvarma slingor till slitna toppar och trött färg. Sommarens lata dagar som gärna spenderas utomhus med strandliv och bad sätter press på håret som lätt blir torrt och frissigt av solen. Men håret går att rädda med vårdande och reparerande produkter som ger ny lyster och stuns.

Efter en sommar av sol och bad behöver håret vårdande ingredienser för att få tillbaka sin livfullhet.

Svaret på ett sommartrött hår är en vårdande inpackning som går på djupet för att ge skadat hår nytt liv. Gliss 4-in-1-hårinpackningar är en serie hårräddare som med aktiva och närande ingredienser som hjälper håret att få tillbaka vitalitet och spänst efter en lång sommar. Men den här serien är inte riktigt som andra hårinpackningar – de är riktiga multi-taskers som går att använda på många fler sätt än vi är vana vid. Beroende på hur slitet ditt hår är kan inpackningen jobba i både vått och torrt hår, och även som en leave-in om du behöver en extra fuktboost.

1 inpackning – 4 sätt att använda den

I höst låter vi vår hårmask multi-taska för att hjälpa oss att få ett friskt och välvårdat svall tillbaka. Här är 4 vägar mot ett friskare hår med nytt liv!

1. Före schampo:

Applicera i vått eller torrt hår före tvätt och låt verka i 2–3 minuter. Skölj noggrant! Använd 2–3 gånger i veckan.

2. Som balsam:

Applicera i vått hår efter tvätt. Skölj noggrant! Använd regelbundet.

Hårinpackningarna från Gliss 4-in-1-serie är riktiga multi-taskers som går att använda på många olika sätt.

3. Klassisk mask:

Applicera i vått hår efter tvätt och låt verka i 2–3 minuter. Skölj noggrant! Använd 2–3 gånger i veckan.

4. Leave-in:

Applicera en liten mängd i handdukstorkade eller torra hårtoppar efter att du tvättat håret. Rekommenderas särskilt för strävt hår.

Inpackningarna som räddar ditt sommartrötta hår

Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Regeneration Bond-Building Hair Mask

Vem passar den för: En närande hårinpackning med aktiva ingredienser för torrt och skadat hår.

Så räddar den ditt hår: Under sommaren utsätts håret för dagliga påfrestningar vilket gör att det lätt blir torrt och går av. Den här inpackningen från Schwarzkopf reparerar håret på djupet och ger ny glans. Hårbehandlingen kombinerar Schwarzkopf HAPTIQ system och keratin, för att stärka hårstrukturen och ge intensiv näring för ett resultat som är sammetslent.

Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Shine Bond-Building Hair Mask

Vem passar den för: En vårdande hårinpackning för matt och skört hår.

Så räddar den ditt hår: Den här glansinpackningen kombinerar Schwarzkopfs HAPTIQ-system, som skapar mikrobindningar och stärker hårstrukturen med silke – och ger djupgörande näring till håret. Den lätta och krämiga konsistensen gör håret friskt och glänsande utan att det känns nedtyngt.

Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Color Radiance Bond-Building Hair Mask

Vem passar den för: En närande inpackning med aktiva ingredienser för färgat och slingat hår.

Så räddar den ditt hår: Under sommaren förlorar färgat hår sin intensitet och behöver skyddas och vårdas för att få tillbaka färg och lyster. Schwarzkop Gliss lystermask kombinerar HAPTIQ-systemet med vårdande tranbärsextrakt för att stärka hårstrukturen på djupet och ge färgen ett nytt liv och reparation på djupet.